Себастиан Фетел получи наказание от три места за старта на

...
Себастиан Фетел получи наказание от три места за старта на
Коментари Харесай

Фетел с две места наказание преди Гран При на САЩ

Себастиан Фетел получи наказване от три места за старта на Гранд При на Съединени американски щати, поради случай по време на първата свободна подготовка. Тя бе спряна, когато бъдещият съотборник на Фетел Шарл Льоклер разпръсна трошляк на девети завой, когато се завърна на пистата.

Според стюардите пък Фетел не е понижил задоволително при червен байрак и е минал по-бързо от позволеното в тази зона на пистата.

Решението значи, че даже да завоюва квалификацията, започваща в среднощ на събота против неделя, Фетел ще стартира най-много на четвърто място, което усили възможностите за купа на Хамилтън. Британецът ще бъде първенец, в случай че завоюва 8 точки повече от своя съперник.

" От вътрешността на колата мисля, че понижих задоволително. Казаха, че са ми трябвали 27,7 секунди да понижа. Видях аления байрак, понижих, погледнах къде може да е болида, дали в стената или някъде към девети и десети завой, и след това понижих доста, с цел да спазя разпоредбите. Според тях е било прекомерно дълго ", съобщи Себастиан Фетел.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР