Себастиан Фетел бе изключително доволен от победата си в Унгария,

...
Себастиан Фетел бе изключително доволен от победата си в Унгария,
Коментари Харесай

Фетел: Райконен бе по-бърз от мен

Себастиан Фетел бе извънредно удовлетворен от успеха си в Унгария, която усили преднината му в класирането на 14 точки пред Люис Хамилтън. Германецът имаше проблеми и призна, че съотборникът му Кими Райконен е бил по-бърз. Финландецът обаче не получи позволение да го нападна, а по-скоро пазеше гърба му, което свърши работа.

„ На луната съм от благополучие. Беше мъчно съревнование. Още от началото усетих, че нещо не е наред с колата, която се пързаляше и отиваше встрани. Кими несъмнено бе по-бърз и е реалност, че не му направих услуга. Останах обаче съсредоточен и макар че се надявах на по-спокоен следобяд, съм благополучен от триумфа “ съобщи Фетел.

„ По-радиото ми споделиха, че би трябвало да заобикалям бордюрите, което обаче не е елементарно. Опитах да се приспособявам и да вардя задните гуми, поради което трябваше малко да понижа темпото. Това оказа помощ на преследвачите да ме настигнат, само че хубавото бе, че на тази писта изпреварването е мъчно. Все отново нямах право на неточност “ добави спечелилият.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР