Seat Toledo бе представен през 1991 година като испанската версия

...
Seat Toledo бе представен през 1991 година като испанската версия
Коментари Харесай

Как би изглеждал Seat Toledo през 2022 година?

Seat Toledo бе показан през 1991 година като испанската версия на настоящия тогава Volkswagen Vento. Компактния фамилен лифтбек бе извънредно известен в България заради по-ниската си цена и по-голямото пространство което оферираше спрямо немския си братовчед. През 1998 година бе показана и втората генерация на модела, която бе издигната на платформата на Golf Mk4 и предстоящо споделяше повече от съставените елементи си с него.
`Как

През 2004 година Seat избяга от концепцията на Toledo и го трансформира в мини ван, който по този начин и не съумя да се наложи на пазара. Производството на това потомство завърши през 2009 година и през 2021 година от Seat показаха последното четвърто потомство на Toledo, основано на Skoda Rapid. За страдание това потомство също не бе изключително сполучливо и през 2019 година неговото произвеждане завърши и ознаменува края на Toledo за момента.
`Как

Въпреки, че все още няма информация за това Seat да се върне още веднъж към моделното название и седаните, ние взехме решение да ви покажем по какъв начин би изглеждал моделът, в случай че се произвеждаше в наши дни.
`Как

Новото Toledo е основано на Audi A4 B9 и разполага с типичните за Seat форми в предната част, заимствани непосредствено от последното потомство Leon.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР