SEAT се насочва към Китай. Volkswagen Group China и Anhui

...
SEAT се насочва към Китай. Volkswagen Group China и Anhui
Коментари Харесай

SEAT подписа споразумение за работа със Съвместното предприятие между Volkswagen Group China и JAC

SEAT се насочва към Китай. Volkswagen Group China и Anhui Jianghuai Automobile Group Corp. Ltd. (JAC), сътрудниците в взаимното дружество JAC Volkswagen Automotive Co. Ltd. и SEAT подписаха меморандум за съгласие, посредством който испанската компания се сплотява в взаимно дружество и ще бъде водещата марка на Volkswagen Group в този план.

Споразумението беше подписано през вчерашния ден, на 09.07.18, от президента на SEAT Лука де Мео, президентът на Volkswagen Китай, доктор Йозех Хайзман; и президентът на JAC Ан Джин, в наличието на немския канцлер Ангела Меркел и китайския министър председател Ли Кечианг на гала в Берлин, Германия.

Подписването на този Меморандум за съгласие алармира за повратна точка за SEAT. От основаването на взаимното дружество през 2017 година, SEAT способства в региона на дизайна и научноизследователската и развойна активност. Съгласно съглашението, SEAT ще стане акционер на JAC Volkswagen, което ще докара до представянето на марката SEAT на китайския пазар през 2020-2021.

След подписването на съглашението президентът на SEAT Лука де Мео съобщи: " Нашето присъединяване в тази нова фаза на взаимното дружество е значимо събитие за SEAT. Днешният ден ще се помни в историята на компанията, защото навлизаме в нова епоха, която ще ни разреши да глобализираме марката и да подтикваме развиването на електрическите коли. Китай предлага доста благоприятни условия за SEAT и ще допринесем за мобилните решения, които да дават отговор на потребностите на клиентите. Това също е късмет за нас да се поучим от бъдещите трендове, които се развиват в Китай ".

Меморандумът за съгласие включва също по този начин, че SEAT взаимно с Volkswagen Group China и JAC ще сътвори център за научноизследователска и развойна активност в Китай за създаване на електрически коли, съгласуваност и самостоятелни технологии за задвижване, в това число съответните елементи и съставни елементи и съществени технологии. Съвместното дружество ще започва и конкурентна BEV платформа.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР