се възползва от равенството на с и дръпна с три

...
се възползва от равенството на с и дръпна с три
Коментари Харесай

Контра: Сигурни шампиони ли са Манчестър Сити и Милан?

се възползва от равенството на с и дръпна с три точки пред мърсисайдци в борбата за първото място в. Шампионите са доста покрай това защитят купата си, само че им предстоят две гостувания - на и. Възможно ли е „ жителите “ да изгубят точки в тези срещи и да се стигне до поврат в борбата за купата, или всичко към този момент е решено? Това е първата огромна тематика, която Даниел Любомиров, Красимир Гълъбов и Васил Сумрачки разискват в днешния епизод на „ Контра “. Обзорът на събитията в Премиър лийг продължава с борбата за четвъртото място сред и Тотнъм, които в четвъртък изхвърчат един против различен в пряк конфликт за това да вземат участие в Шампионската лига през идващия сезон. Сривовете на и също не остават без нужното внимание.

След анализите от миналия кръг във Висшата лига насочваме вниманието си върху също по този начин оспорваната борба за купата в Серия „ А “. Ще сгреши ли толкоз съдбовно в мачовете с и, че да даде опция на да отбрани купата си, или „ росонерите “ ще покажат нормалната резистентност и ще доведат до сполучлив край шампионските си упоритости? Предстоящият край за Купата на Италия сред Интер и е другата огромна тематика на втората част на „ Контра “.

В Испания Барселона си подсигурява присъединяване в Шампионската лига през идващия акция, само че задоволително ли това достижение, с цел да кажем, че каталунците са избавили сезона, в случай че приключват без нито един трофей? Атлетико Мадрид пък дочака победа в дербито с Реал Мадрид и също на практика обезпечи мястото си в топ 4.

ГЛЕДАЙТЕ „ КОНТРА “ И ДАЙТЕ И СВОЕТО МНЕНИЕ Пожарна охрана ДИСКУТИРАНИТЕ ТЕМИ!

 Започнаха договарянията сред Лацио и Сари за нов контракт Започнаха договарянията сред Лацио и Сари за нов контракт 9 май | 17:13 388 0  Джерард: Ливърпул е може би най-хубавият тим в света, само че всеки отбор можем да бъде засегнат Джерард: Ливърпул е може би най-хубавият тим в света, само че всеки отбор можем да бъде засегнат 9 май | 17:08 1125 2  Килиан Мбапе е в Мадрид Килиан Мбапе е в Мадрид 9 май | 17:04 2570 4  Фенове приканиха УЕФА да анулира измененията в ШЛ, които би трябвало да влязат в действие от 2024 година Фенове приканиха УЕФА да анулира измененията в ШЛ, които би трябвало да влязат в действие от 2024 година 9 май | 16:44 874 1  Клоп: Дали цялата страна ни поддържа? Може би Пеп знае повече от мен Клоп: Дали цялата страна ни поддържа? Може би Пеп знае повече от мен 9 май | 16:26 3591 6 Виж всички Водещи Новини  Трагична вест! Бивша звезда на Лудогорец умря на 29 години Трагична вест! Бивша звезда на Лудогорец умря на 29 години 9 май | 13:38 64792 163  Христо Янев с мотивиращо обръщение към Христо Янев с мотивиращо обръщение към "червените " преди финала 9 май | 17:31 2401 6  Кали Тиам за финала в неделя: Най-големият капан е да мислиш, че към този момент си спечелил мача преди дуела Кали Тиам за финала в неделя: Най-големият капан е да мислиш, че към този момент си спечелил мача преди дуела 9 май | 14:20 20109 19  Втора лига онлайн: стартира първият мач за деня Втора лига онлайн: стартира първият мач за деня 9 май | 17:20 48778 57  Манчестър Сити осведоми Борусия, че ще заплати клаузата на Холанд Манчестър Сити осведоми Борусия, че ще заплати клаузата на Холанд 9 май | 12:47 21548 38 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР