СДВР - Столична полиция публикува на фейсбук страницата си видео,

...
СДВР - Столична полиция публикува на фейсбук страницата си видео,
Коментари Харесай

СДВР пусна действителен запис от разговор с телефонен измамник

СДВР - Столична полиция разгласява на фейсбук страницата си видео, което демонстрира достоверен диалог с телефонен лъжец.
Мъж беседва с жена и я разпитва по кое време последно е получавала позвъняване от измамници. Той се показва за служител на реда от 2-ро районно управление (на МВР) и развива история, че двама ало измамници са арестувани. При обиск са открити доказателства, че дамата ще бъде последваща жертва. Разказва се и преживелица, че 19 индивида режат пръсти и бият с железни тръби беззащитни дами. Той диктува и номер за връзка.
"Продължават опитите на телефонните измамници по всевъзможен метод да вкарват в подвеждане, представяйки се за чиновници на Министерство на вътрешните работи! Столична дирекция на вътрешните работи припомня още веднъж, че единния незабавен европейски номер е САМО 112! Той се избира без НИКАКВИ числа или кодове пред него! Ако Ви заплашват с физическо принуждение запазете успокоение! Веднага се обадете на тел. 112, потърсете помощ от близки или съседи и отидете в най-близкото районно ръководство на Министерство на вътрешните работи! ", пишат от полицията.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР