СДВР предприема строги мерки за охрана на обществения ред и

...
СДВР предприема строги мерки за охрана на обществения ред и
Коментари Харесай

СДВР предприема извънредни мерки за охрана на мача България - Англия

СДВР подхваща строги ограничения за защита на публичния ред и сигурността на придвижването в столицата във връзка със срещата от квалификациите за Европейското състезание по футбол 2020 сред националните тимове на България и Англия, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
Полицията припомня, че на стадиона е неразрешено влизането с огнестрелно оръжие; пиротехнически изделия; ножове; палки; боксове; чадъри; бутилки. Малолетни ще бъдат допускани единствено с пълновръстен компаньон и авансово попълнена декларация

Униформените ще наблюдават за недопускане на фенове във очевидно нетрезво положение, както и за носене на неразрешени предмети и движимости. Поради наложено наказване от УЕФА няма да бъдат настанявани фенове в блокове № 35, 36, 37, 38, 39, 40 и 41 в бранш " Г “. За да бъде избегнато скупчване, Министерство на вътрешните работи приканва феновете да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона още в 20 ч.

Във връзка с футболната среща ще бъдат неразрешени престоят и паркирането на транспортни средства както следва:

- от 17 ч. на 10 октомври (четвъртък) до 24 ч. на 14 октомври (понеделник) при бранш „ Г “ на Националния стадион " Васил Левски " ;

- от 08 до 24 ч. на 14 октомври (понеделник) на моста пред Националния стадион „ Васил Левски” и на ул. " Ген. Гурко ", сред булевардите " Евлоги и Христо Георгиеви " и " Васил Левски ".

От 20,30 ч. на 14 октомври (понеделник) до привършване на футболната среща при нужда и по преценка на управлението на Столична дирекция на вътрешните работи е допустимо да бъде неразрешено влизането на транспортни средства в двете направления (с изключение на рейсовете на всеобщия градски транспорт) по:

- ул. " Ген. Гурко” сред булевардите " Васил Левски” и " Евлоги и Христо Георгиеви”;

- бул. " Евлоги и Христо Георгиеви” сред пл. " Орлов мост” и бул. " Черни връх”;

- бул. " Драган Цанков” сред булевардите " Евлоги и Христо Георгиеви” и " Пейо К. Яворов”.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР