СДВР предприема мерки за охрана на обществения ред и организация

...
СДВР предприема мерки за охрана на обществения ред и организация
Коментари Харесай

СДВР предприе крути мерки за охрана и за мач на младежите

СДВР подхваща ограничения за защита на публичния ред и организация на придвижването в столицата по отношение на футболната среща на следващия ден от 18:00 часа на стадион " Александър Шаламанов " сред младежките национални тимове на България и Естония, оповестиха от полицията.

Около стадиона ще бъде построена буферна зона. Пропускателният режим ще се реализира през два контролно-пропускателни пункта на ул. " Коломан " - единият от страната на бул. " Овча купел " и вторият от страната на ул. " Славия ". За да бъде избегнато скупчване, заради щателните инспекции, приканваме феновете да се възползват от отворените входове на стадиона в 17:00 часа.

" Уведомяваме посетителите, че ще бъдат осъществявани инспекции на лица, за определяне на причинители на противообществени прояви от вечерта на 16 ноември. Преди, по време и след осъществяване на футболната среща полицейските чиновници ще наблюдават за опазването на публичния ред и за недопускането на закононарушения на територията на града. От страна на уредника са подхванати прецизни ограничения за недопускане на гости, които имат наложена възбрана за посещаване на спортни мероприятия. Малолетни ще се позволяват на територията на стадиона единствено с пълновръстен компаньон и авансово попълнена декларация, която може да бъде изтеглена и от интернет. Ще се правят и инспекции за носене на неразрешени предмети и движимости - огнестрелно оръжие, пиротехнически произведения, ножове, палки, боксове, бутилки и други. Призоваваме всички, които ще отидат да поддържат младежкия народен тим, да бъдат деликатни и да не позволяват да бъдат въвлечени в провокации ", оповестяват от Столична дирекция на вътрешните работи.
 Николай Денков: Не мога да бъда министър председател на държавно управление, което бие хората по улицата
Николай Денков: Не мога да бъда министър председател на държавно управление, което бие хората по улицата

" Огромният брой служители на реда охраняваха митинга по метод, който може да служи за образец "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР