Сдружението Левски на левскарите реагира на днешната пресконференция, която даде

...
Сдружението Левски на левскарите реагира на днешната пресконференция, която даде
Коментари Харесай

Левски на левскарите към Сираков: Истината е непознато за вас понятие!

Сдружението " Левски на левскарите " реагира на днешната конференция, която даде мажоритарния притежател на синия клуб Наско Сираков. Те назовават изказването на легендата на клуба " немощна откъм истини, само че богата на несъгласия и откровени лъжи конференция ". Също по този начин те го упрекват в популизъм, а и че си преписва заслуги на подалия оставка Станимир Стоилов за построяването на Левски по модела на европейски грандове като Байерн (Мюнхен), Реал (Мадрид) и Барселона.

Сдружението, което беше основано за подкрепяне на клуба в затруднената финансова обстановка, тежаща към този момент години, упреква Сираков и в опити за разцепление на публиката със основаването на различни начинания. Също по този начин в обръщението на организацията на последователите се декларира, че Сираков голословно назовава себе си " самостоятелен ".
 Сираков: Безумно е треньор да напусне, тъй като изпълнителният шеф си потегля
Сираков: Безумно е треньор да напусне, тъй като изпълнителният шеф си потегля

Аз също нямам пояснение по какъв начин за девет месеца се стигна до този разпад, разяснява той

" Явно не калкулирате левчетата давани от спонсора на членове на фамилията Ви. Днес е Велика Сряда - денят, в който Юда предава Спасителя за 30 сребърника. Изкушаваме се да попитаме Вие за какъв брой предадохте Левски. Но млъкни, сърце... ", пишат още ентусиастите.

" В Деня на космонавтиката изстрелващият в други орбити и топ финансистът представител на генералния спонсор с контракт за ръководство в Левски дадоха немощна откъм истини, само че богата на несъгласия и откровени лъжи конференция.

Г-н мажоритарният притежател и към този момент някогашен страж на акциите за следващ път се изправи гордо пред синята общественост и наговори куп неистини. Да обърнем внимание първо на тези по адрес на " Левски на Левскарите ":

Проектът за Сдружението бил Ваш? Класическа неистина, както самият Вие бихте се изразили. Станимир Стоилов е индивидът, който от години пази тезата, че моделът в Левски би трябвало да прилича този в огромни клубове като Байерн, Реал Мадрид и Барселона. Много преди Вие да получите акциите на клуба безплатно и да започнете популистки да ръсите празни приказки типично във Ваш жанр.

Но да приемем, че Вие фактически сте желали да върнете Левски на неговите последователи и виждахте в Сдружението единственият верен път пред клуба. Какво направихте Вие, с цел да разпространявате " Левски на Левскарите "? Колко пъти ни потърсихте, с цел да предложите своята помощ? Колко пъти дойдохте в офиса на Сдружението? Отговорът е един, и то на среща сред представители на организацията и представители на генералния спонсор. Да Ви напомним ли Вие на коя от двете страни бяхте?

Още един въпрос. Какво се промени от 9 февруари 2022 насам, когато с почтени сини очи и подла усмивка заявихте, че държите да станете първия член на Сдружението? Да Ви напомним ли и това, че тогава заявихте, че триумфът на Сдружението е задачата на живота Ви. Много тъпо, че се отказахте от тази задача. Всъщност Вие въобще не опитахте да я извършите.

Да се върнем на изобилстващата от несъгласия конференция, на която Вие сиктирдосахте 7-членния Управителен съвет на Сдружението като хора, които левскарите не могат да гледат. Нали знаете, че и Станимир Стоилов е член на този Управителен съвет? И него ли не могат да гледат левскарите?
 Младежа: Раев, ти несъмнено не отговаряш на истината!
Младежа: Раев, ти несъмнено не отговаряш на истината!

Коментира думите му

Струва ни се, че истината - това непознато за Вас разбиране - е, че на левскарите им става все по-трудно да гледат Вас и да търпят безконечните Ви неистини.

Всъщност какво значение има Сдружение " Левски на Левскарите "?! Вие нали си създадохте ново със седалище на ул. " Кукуш " 7. За да улесним левскарите, които ще се стекат да се запишат в новата организация, незабавно ще ги упътим. На въпросния адрес се намира централата на Телематик Интерактив - сдружението, което държи " Палмс Бет ".

Дано новото казионно съдружие, основано на 23 март 2023 от Вас, господин някогашен страж, дружно с Даниел Боримиров, топ-финансиста на генералния спонсор, Борислав Георгиев и Валя Великова, към този момент успее да ни изстреля в нова орбита. Имаме ли аргументи да се съмняваме във Вас?

Стигаме и до финансите. Обяснихте гръмко за " подарените акции ", само че пропуснахте да споменете, че и тези, които до през днешния ден " пазихте ", а от през днешния ден употребявате, с цел да се пъчите като " мажоритарен притежател ", май също Ви бяха подарени! Преди близо 3 години поискахте поддръжка от последователите и част от ветераните на Левски, да придобиете акциите, заявявайки, че ще бъдете единствено техен страж. След година и половина Ваше ръководство със значителен принос за дозагробването на клуба, група експерти съумяха да го възстановят. За признателност някои уволнихте, а други го напуснаха сами.

Заявихте гордо по какъв начин сте дали свои лични пари за Левски - е, не споменахте сума, дали от невзискателност, дали от стеснение... Не споменахте и че дадохте на клуба заем...

Явно бързо забравихте и че " Левски на Левскарите " също даде " лични пари ", и то на два пъти. Без въобще да приказваме за средствата които членовете на Сдружението (наред с всички останали левскари, схваща се) наливат годишно в клуба. Знаете ли, че членовете на " Левски на Левскарите " имат междинен принос от 1000 лв. на човек на година? Безвъзмездно в интерес на Левски. Без въобще да включваме средствата, генерирани за " Вашия " клуб от акциите, които се движат извънредно от членове на същите тези омразни за Вас организации. Кампании, които Вие, както стана ясно, не подкрепяте, само че нямате нищо срещу парите, които те вкарват в клуба.

Твърдите, че сте самостоятелен. Явно не калкулирате левчетата давани от спонсора на членове на фамилията Ви. Днес е Велика Сряда - денят, в който Юда предава Спасителя за 30 сребърника. Изкушаваме се да попитаме Вие за какъв брой предадохте Левски. Но млъкни, сърце...
 Пламен Андреев напусна прибързано тренировката на Левски
Пламен Андреев напусна прибързано тренировката на Левски

Контузи своя гален

Няколко думи и към представителя на генералния спонсор и присъединяване му на тази позорна конференция. Ден след ден се оплитате от ден на ден и повече в лъжите си. Нямало контракт за ръководство, пък имало, пък след това отново нямало, само че Вие по този начин сте го наричали, пък след това бил дефиниран по различен метод. Та нали Вашият краен притежател направи дълга презентация в Милениум за стратегическото ръководство на клуба и сподели, че изпълнителният шеф е там единствено да подписва болничните и отпуските? Това ли е Вашата визия за свободен и горделив Левски? Затова ли изгонихте всички, които не са склонни да подписват и да гласоподават както на Вас ви е угодно.

А тъй като заговорихме за числа, още някои съображения. Понеже господин мажоритарния притежател и някогашен страж на акциите обича да твърди, че така наречен " проведени " почитатели сме по-малко от 1% от левскарската общественост, бихме желали да отбележим, че очевидно му е мъчно да се оправи единствено с поддръжката на останалите 99%, за което съдим по резултатите от безредната акция за Национална агенция за приходите, за която за пръв път той в персонално качество прикани левскарите да подаряват.

Хората не Ви имат вяра, господин мажоритарен притежател. Явно заради тази причина се сдобихте и с защита и опасахте " Герена " с жандармерия, до момента в който в това време 50-ина деца с неспокойствие чакаха да бъдат очаровани с истории от славното минало на Левски в последното към този момент издание на " Учи с Левски ".

Да, господин някогашен страж, не е надалеч момента, в който илюзиите, които подхранвате, ще се срутен и всички ще схванат, че сте прогонили най-дейните и изобретателни левскари с безумното си държание. И въпреки всичко няма да е късно. За Левски в никакъв случай не е късно, тъй като и ние сме безумци, най-малко в любовта си към тима.

Днес разбрахме какъв брой проникновен е бил Станимир Стоилов, когато преди дни сподели,че не му харесва метода на ръководство на клуба. Наистина е имало за какво да гледа в друга посока от тази на някогашния страж, а от през днешния ден бащица на клуба. Бащица, какъвто заявихте, че не желаете да бъдете... ".
 Сираков и Боримиров основали Сдружение
Сираков и Боримиров основали Сдружение " Бъдеще за Левски - Бизнес клуб "

Любопитен ход за спасението на гранда
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР