Сдружение Родители обединени за децата“ /РОД/ организира . Тя ще

...
Сдружение Родители обединени за децата“ /РОД/ организира . Тя ще
Коментари Харесай

Сдружение РОД със среща в Бургас: В центъра на дебатите ще е новата стратегия за детето

Сдружение „ Родители обединени за децата “ /РОД/ провежда. Тя ще се организира на 24 март, неделя, в 14:30 часа в хотел „ Бургас “, оповестиха от неправителствената организация. 

Срещата ще бъде локална, като на нея са поканени освен членовете на сдружението, само че и всички симпатизанти , които милеят за българското семейство. 

От РОД подчертаха, че тази среща онлайн е от извънредно значение тъкмо в този миг, тъй като той е знаков за страната ни . Семейството е застрашено съгласно тях от следващите законодателни промени, които се приготвят. Тук се засяга новата „ Стратегия за детето 2024-2030 година “

С нея се вкарват няколко скандални ремонти като детско правораздаване, ранно детско развиване, т.е. полово обучение . В същото време многодетните фамилии са сложени в графата рискови. 

Продължават да липсват същински промени за проблемите свързани с:

– демографската криза;
– възстановяване на просветителната система;
– справяне с наркотичната и алкохолна взаимозависимост на децата;
– изцяло потъпкания морал и полезности в подрастващите;
– порнографията, която се популяризира измежду децата ни.

Предвиждат се и доста други промени, които съгласно съдружие РОД унищожават новите генерации

„ Не очаквайте лекция, задачата ще е да проведем жив диалог между тях, с цел да намерим дружно пътя и вярното решение за съответни промени и дейности, както в Бургас, по този начин и за цяла България! “ , подчертаха още от неправителствената организация. 

Желаещите да вземат участие в срещата би трябвало да потвърдят своето наличие като изпратят данни – две имена и телефон, на имейл:[email protected]

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР