Сдружение “ПФК Ботев” придоби 100% от акциите на след успешно

...
Сдружение “ПФК Ботев” придоби 100% от акциите на след успешно
Коментари Харесай

Сдружение ПФК Ботев придоби 100% от акциите, Зингаревич става собственик на Ботев до дни

Сдружение “ПФК Ботев” закупи 100% от акциите на след сполучливо провелата се акция “100% Ботев Пловдив”. По този метод съветският милиардер Антон Зингаревич ще може да придобие 99% от властта в пловдивския отбор, като се чака това да стане до дни. Ето какво написаха от клуба:

“Сдружение „ ПФК Ботев “ закупи 39% от акциите на Ботев Пловдив, които досега бяха благосъстоятелност на ТЦ-ИМЕ АД - в неплатежоспособност, като по тази метод към този момент е притежател на 100% от книжата на най-стария футболен клуб в България и е готово да даде до 99% от тях на изявилия интерес към развиването на клуба съветски бизнесмен господин Антон Зингаревич.

Придобиването и на последния пакет акции стана допустимо, откакто през декември Сдружението капарира препоръчаните от синдика за продажба бумаги и в границите на заложения период съумя да внесе цялата желана сума в размер на 110 000 лв., a малко по-късно синдикът на ТЦ-ИМЕ джироса книжата. А откупуването стана допустимо единствено с помощта на безрезервната ангажираност на цялата жълто-черна общност, която посредством няколко сполучливи начинания набра нужната сума единствено за месец. При това акцията под надпис „ 100% Ботев Пловдив “ е втората сходна за събиране на средства от ботевистите единствено за няколко месеца, откакто едвам в края на годината посредством предходната самодейност „ Да живее Ботев Пловдив “ почитателите съумяха да съберат над 550 000 лв., с цел да изплатят дълга на своя обичан тим. По този метод последователите на Ботев реализираха неповторим за България героизъм – съумяха да спасят тима си два пъти в границите на три месеца.

Силно усещане в границите на „ 100% Ботев Пловдив “ направи демонстрираният от почитателите, футболистите, легендите и клубното управление обединен блян към постигането на задачата. Привърженици от Съединени американски щати, Англия, Германия и други страни, както и от цяла България, превеждаха пари по специфичната сметка, даряваха средства против тениски за идеята и участваха в особено проведения във Фейсбук търг, на който бяха препоръчани десетки скъпи за всеки бултрас продукти. Сред най-ценните продадени предмети бяха емблемата и надписът, отдадени на 100-годишнината на тима, емблемата от бившето табло на стадион „ Христо Ботев “, както и фланелка и топка, подписани от звездата на тима.

Без подозрение измежду най-впечатляващите обстоятелства е наддаването за дарените от Неделев футболни обувки, с които преди две години вкара гол от центъра на Лаута. Фактът, че за скъпия продукт в наддаването наред с почитателите интензивно се включиха по-младите играчи на тима, както и дарените за задачите на търга два медала от младия футболист на канарчетата, са най-голямото доказателство за непознаващата граници и рационални пояснения любов към жълто-черния тим, която безусловно се предава от потомство на потомство – и измежду почитателите, и измежду футболистите. За това мощната ангажираност е и доказателство за бизнеса, че фенската маса зад тима е извънредно единна и способна да реализира считани за невъзможни планове.

Какво следва?

В околните седмици се чака завършване на договарянията с господин Антон Зингаревич за даването на мажоритарен дял от акциите на клуба, диалозите са във финалния стадий. След прехвърлянето на акциите Сдружението ще концентрира старания върху нови, свързани с ботевизма начинания, първите от които ще бъдат оповестени скоро”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР