Сдружение ПФК Ботев може да бъде официализирано като контрольор по

...
Сдружение ПФК Ботев може да бъде официализирано като контрольор по
Коментари Харесай

Фенове на “Ботев“ могат да станат „контрольори“ за средствата за Колежа

Сдружение ПФК Ботев може да бъде официализирано като „ инспектор " по разходването на средствата за строителството на Колежа. Това предложение е отправено през днешния ден на среща сред представители на съдружие КПБП, съдружие ПФК Ботев и обединени фракции Бултрас и Бойко Борисов. 
Прочетете още
Ето и детайлности в публично писмо от последователите:

Обръщение

Уважаеми Ботевисти,

Днес представители на съдружие КПБП, съдружие ПФК Ботев и обединени фракции Бултрас бяха поканени на среща от Бойко Борисов. На нея, в наличието на градския водач на партия ГЕРБ Иван Тотев, бе оповестено решението за събаряне на доверието на партията от Здравко Димитров и Пламен Райчев.

Беше препоръчан вид съдружие ПФК Ботев да бъде официализирано като „ инспектор " по разходването на средствата за строителството на Колежа. Очакваме в период до понеделник вечерта Иван Тотев да обясни в елементи отправеното ни предложение.

В случай, че същото бъде утвърдено и признато от нас, настояваме то да бъде гласувано на сесията на Оценка за съвместимост Пловдив на 09. 02. 2023 година, редом с гласуването на предлагането на кмета Здравко Димитров за разпределяне на спомагателни средства за довършването на строителството на Колежа. Напомняме, че за строителството на стадион „ Христо Ботев “ има законно утвърдена социална поръчка на стойност 53 млн. лева, от които сега са обезпечени 36 млн. лева и настояваме ръководството на града, в лицето на кмета и общинския съвет, да свършат нужното за обезпечаване на недостигащото финансиране и осъществяване на плана до край.

Заставаме твърдо зад настояванията си, оповестени на митинга на 01. 02. 2023 година, и няма да отстъпим, до момента в който не бъдат изпълнени.

Не желаем да бъдем въвличани в политически игри. Не желаем да бъдем въвличани и в спомагателна борба с последователите на градския противник.

В този случай няма място така наречен „ равнопоставеност " – термин, фиктивен, с цел да разделя и опълчва жителите на Пловдив по фенски пристрастия. Който твърди, че при финансирането на два напълно различни  инфраструктурни обекта, единият от които строящ се по законно утвърдена Оперативна програма, а другият действителен единствено в проектите и мислите на избрани хора, би трябвало да има равнопоставеност, да бъде по този начин добър да изиска бюджета на Община Пловдив за 2023 година да е еднакъв на този на Столична община или най-малко средствата от бюджета на Община Пловдив за регион Западен да са равни на средствата за регион Централен.

Уважаеми ръководещи (под каквато и да е форма),

Ние, последователите на Ботев Пловдив, ще чакаме развиване по най-голямата ни болежка в период до общинската сесия на 09. 02. 2023 година, където ще дойдем и ще чуем и забележим кой е с нас и кой е срещу нас! Ще забележим има ли политическа воля за решаването на проблеми, основани от дейностите и бездействията на цялата общинска власт, и в случай че би трябвало, още веднъж ще излезем на улицата!

ЦЯЛ ГРАД ГОРИ - КОЛЕЖА ДА съдебна експертиза ИЗГРАДИ!

Само Ботев!

Бъдете будни!

Сдружение ПФК Ботев

Сдружение КПБП

Сдружение Бултрас Файт Клуб

Фондация Жълто и Черно

Обединени фракции Бултрас

 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР