Сдружение ПФК Ботев“, Клубът на привържениците на канарчетата“, обединени фракции

...
Сдружение ПФК Ботев“, Клубът на привържениците на канарчетата“, обединени фракции
Коментари Харесай

Сега пък жълто-черните с протест

Сдружение „ ПФК Ботев “, Клубът на последователите на „ канарчетата “, обединени фракции „ Бултрас “, Фондация Жълто и Черно и Сдружение Бултрас файт клуб излязоха с обща позиция, в която оповестиха, че провеждат митинг поради стадион „ Христо Ботев “. Събитието е планувано за първи февруари от 18:00 часа на площад „ Съединение “ в Пловдив.

„ Време е да залеем улиците на Пловдив с жълто-черно море от хора, които милеят за своя дом! Хора, които 10 години проявявахме самообладание, изглеждащо като че ли неизчерпаемо. Хора, които не изгубиха разсъдъка и вярата си в Ботевизма и за момент, само че бяха лъгани и живяха във времена нелепи, в които крадци ръководят слепи!
На 01. 02. 2023 година (сряда – Трифон Зарезан) тъкмо в 18:00 ч. се събираме на емблематичния за Пловдив площад „ Съединение “! Няма човек, който да не има вяра, че обединени от КПБП, съдружие ПФК Ботев, фондация „ Жълто и черно “, Бултрас Файт Клуб и обединени фракции Бултрас, ще спечелим този мач!
Сигурни сме, че и след деня на Трифон Зарезан ще имаме мотиви за празненства, тъй като когато сме дружно, сме по-силни от всичко! А когато чества Ботев, всички други са на колене! Да излезем на улицата, която е нашето само оръжие против несправедливостта “, се споделя в позицията на почитателите на „ жълто-черните “.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР