Сдружение “Няма невъзможни неща“ започва дарителска кампания Мобилност за независим

...
Сдружение “Няма невъзможни неща“ започва дарителска кампания Мобилност за независим
Коментари Харесай

Сдружение Няма невъзможни неща започва дарителска кампания Мобилност за независим живот

Сдружение “Няма невъзможни неща “ стартира дарителска акция " Мобилност за самостоятелен живот “.

С акцията се набират средства за пускане на нова обществена транспортна услуга в помощ на хора с понижена пъргавина и техните фамилии – транспортни услуги с микробус.

Хората в инвалидни колички или други специфични потребности употребяват градските рейсове или профилираните общински микробуси, само че от време на време достъпът до тях е усложнен, а за пътувания отвън града е единствено за групи.

Сдружение " Няма невъзможни неща “ ще предложи транспортни услуги " от врата-до-врата “, които да допълват наличните услуги в града. По този метод се оказват помощ освен лицата с понижена пъргавина или ментални усложнения, само че и техните фамилии.

Сдружението възнамерява да закупи транспортно средство, оборудвано с рампа за инвалидни колички и да провежда услуга по транспортиране на хора с понижена пъргавина – индивиуално или в група, за еднократни или регулярни пътувания, в града или отвън града. У

прислужникът ще се заплаща от бъдещите консуматори и ще е проведена по този начин, че за тях да е комфортна – да бъде от врата до врата, да има кой да им помогне с качване и слизане, работното време да е съгласно интензивността им и други Транспортната услуга ще бъде част от активността на Социалното дружество към Сдружението, в което работят младежи с ментални усложнения.

Кампанията " Мобилност за самостоятелен живот “ е по концепция и самодейност на Росина Русева. Планира се събиране на средства за микробус и за заплата на водач за интервал от 3 месеца. През тези три месеца транспортната  услугата ще се предлага на половин цена.

IBAN: BG94 RZBB 9155 1000593926

Банка: Райфайзенбанк България АД

Титуляр: Сдружение " Няма невъзможни неща “

Освен подаяние по банков път, Сдружението предлага и още един метод за подаяние: " Релаксирай и подари “ – прилагане на масаж на професионално легло Нуга Бест, като приходите от масажите се включват в дарителската акция " Мобилност за самостоятелен живот “, съобщи Диана Настева – Председател на Сдружение " Няма невъзможни неща “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР