Сдружение "Ние идваме!" и Бюрото за разследващи репортажи и данни

...
Сдружение "Ние идваме!" и Бюрото за разследващи репортажи и данни
Коментари Харесай

Не се намери прокурор, който да арестува и разследва Иван Гешев

Сдружение "Ние идваме! " и Бюрото за проверяващи репортажи и данни BIRD.BG оповестиха, че търсят прокурор, който да проверява Иван Гешев

За задачата са събирани дарения, само че повече от месец никой настоящ български прокурор не се отзовал на поканата. Събраните средства ще бъдат дарени на украински бежанци. Ето какво пишат основателите:

"Сдружение "Ние идваме! " и Бюрото за проверяващи репортажи и данни BIRD.BG стартираха самодейност на 4-ти април за търсене на почтен и самоуверен прокурор, който да образува досъдебно произвеждане и да постанови 72-часов арест на Иван Стоименов Гешев, след което да му предяви обвинявания, поради закононарушения против правораздаването. Повече от месец подобен самоуверен и почтен прокурор не се появи. Вероятно има доста почтени, само че не и смели, а евентуално има и доста смели, само че не изключително почтени. Фактите са налице и такова досъдебно произвеждане няма.

Затова ще осъществим обещанието си и ще дарим сумата, набрана от дарения, възлизаща на 3 838.67 лева (три хиляди осемстотин трийсет и осем лв. и шейсет и седем стотинки).

След разискване и за по-голяма действеност, взехме решение да предоставим средствата на Центъра на СУОБ "Мати Украйна " и „ Грийнпийс България “ за помощ на украинските бежанци в Централните софийски хали - целево за деца-бежанци, за които всеки ден има потребност от разнообразни неща.

„ Благодарим на всички, които се отзоваха на този апел в жанр „ времената на Дивия Запад “, когато по този метод са търсени изключително „ значими “ за правораздаването хора. Направихме го за човек, довел страната ни до Дивия Изток с просъветски вид прокуратура и цялостно безвластие. Ще продължим борбата си по различен метод, до момента в който не реализираме задачата, която сме си сложили. Мисията е допустима! “, сподели адв. Николай Хаджигенов – ръководител на съдружие „ Ние идваме! “. "
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР