Сдружение БОЕЦ се яви в центъра на Благоевград, за да

...
Сдружение БОЕЦ се яви в центъра на Благоевград, за да
Коментари Харесай

Сигнал: БОЕЦ, ПП/ДБ агитират деца в центъра на Благоевград

Сдружение БОЕЦ се яви в центъра на Благоевград, с цел да популяризират концепциите на ПП/ДБ към които се причислиха за тези избори. Вместо да излязат с стратегия за ръководство обаче от доближената организация на банкера-беглец Цветан Василев занесоха бутафорен монумент на водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

Фиксираните в личността на някогашния министър председател до толкоз се увлекли, че почнали да придърпват деца, които „ да образоват в гражданско общество “. Бдителен жител забелязал закононарушението снимал и клип по какъв начин представителят на БОЕЦ разпитва децата дали знаят кой е Борисов и дали бутафорната скулптура наподобява на него. От думите на трите момчета излиза наяве, че опита да иронизират водача на ГЕРБ не е сполучлив, тъй като малчуганите не намират аналогия. Мъжът обаче продължава, като вади реквизитни жълтици или сходни, като споделя, че това били „ жълтиците на Борисов “.

От видеото, което не можем да публикуваме, излиза наяве, че индивидът от БОЕЦ им подарил и армагани от пропагандата си, обяснявайки, че е „ прасе в клетка “. Смутен, че пропагандата му е прекратена, мъжът подканва децата да си потеглят и насилствено ги разпитва кой клас са, с цел да прикрие неудобството си.

Припомняме, че през вчерашния ден БОЕЦ дружно с Андрей Гюров от Политическа партия и Георги Ганев от Демократична България, нарекли се „ положителните сили “, стигнаха дъното в предизборната акция. Отборът на Кирил Петков, Христо Иванов и сие сложиха монумент на Бойко Борисов в центъра на града, като гордо позираха пред него. Общинският консултант от ДСБ Калоян Ханджийски пък стигна още по-далеч, като опря револвер в главата на статуята, показвайки евентуално какво ще би направил, в случай че имат задоволително власт и опция. Всичко това пред погледа на десетки минаващи деца, които не пощадиха да въвлекат в долните си игри.   
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР