Сдружение БОЕЦ осъди МВР. Това съобщиха от самата формация в

...
Сдружение БОЕЦ осъди МВР. Това съобщиха от самата формация в
Коментари Харесай

БОЕЦ осъди МВР

Сдружение БОЕЦ осъди Министерство на вътрешните работи. Това оповестиха от самата групировка в страницата си във " Facebook ".

Това заяви Георги Георгиев от Гражданско придвижване " БОЕЦ ". Ето какво написа той в обществените мрежи:

Още след правосъдното съвещание на 19.10. БОЕЦ огласихме показаните от Столична дирекция на вътрешните работи информации приложени по делото, от които стана ясно, че думите на Георги Хаджиев, шеф на Столична дирекция на вътрешните работи за съществуването на самоделни взривни устройства в палатковите лагери са безспорна неистина!

С решение №189/27.10.2020г. на Апелативен съд Видин, шести състав, арбитър Борис Борисов ОСЪЖДА Столична дирекция на вътрешните работи да заплати разноските по делото, ОТМЕНЯ безмълвният отвод и ВРЪЩА на административният орган преписката за изговаряне!

Столична дирекция на вътрешните работи е следващата институционална бухалка, която е ОСЪДЕНА от БОЕЦ. „ Скалповете “ на Национална агенция за приходите (пет пъти), СГП, Специализираната прокуратура (два пъти) и КПКОНПИ към този момент стоят на колана ни!

Поздравяваме Административен съд Видин за бързото произвеждане и изговаряне, образец за работеща правосъдна система и самостоятелни магистрати!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР