Сдружение „Благотворни приятели“ подкрепи нова инициатива за развитието и достъпа

...
Сдружение „Благотворни приятели“ подкрепи нова инициатива за развитието и достъпа
Коментари Харесай

„Благотворни приятели“ подпомогна изграждането на STEM център в Езиковата гимназия във Враца

Сдружение „ Благотворни другари “ поддържа нова самодейност за развиването и достъпа до качествено обучение във Враца. Те подариха средства на ПЕГ „ Йоан Екзарх “ за построяването на единствения по рода си високотехнологичен STEM център в региона. Той включва зона за образование и съдействие и Makerspace с Дигиталната зона, 3D зона, креативно студио, сцена и зона за релакс и ентусиазъм и ще даде опция на учениците да употребяват най-съвременни технологии.
В основата на положителното дело е врачанският предприемач Мартин Харизанов, част от управлението на съдружие „ Благотворни другари “, който напълно скоро организира мотивационна среща с възпитаници от 11 и 12 клас в гимназията.
„ Получаването на качествено обучение постоянно е било доста огромен приоритет за мен. Именно то е основата за развиването на едно съвременно и напредничаво общество. Ето за какво след визитата ми в ПЕГ „ Йоан Екзарх “ и дружно с останалите от „ Благотворни другари “ не се поколебахме незабавно да дарим средства за построяването на STEM центъра. Няма да спрем да поддържаме сходни и други начинания, свързани с образованието и младежите в Северозапада, тъй като е доста значимо да имат шанса да се развиват и да съумяват в родния си край “, разяснява Мартин Харизанов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР