Сдружение Българска асоциация диабет ще бъде призната за представителна организация

...
Сдружение Българска асоциация диабет ще бъде призната за представителна организация
Коментари Харесай

Приемат асоциация Диабет в Съвета за интеграция на хората с увреждания към МС


Сдружение „ Българска асоциация диабет ” ще бъде приета за представителна организация на национално ниво в Националния съвет за интеграция на хората с увреждания.

Решението ще бъде взето по време на постоянното държавно съвещание в сряда, а плана на решение е импортиран от обществения министър Бисер Петков, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Кабинетът ще одобри и административен мониторингов отчет за 2017 година за осъществяването на Националната тактика за консолидиране на ромите.

Министърът на културата е внесъл план на разпореждане за одобрение на спомагателни прехвърляния по бюджетите на общините за 2018 година за прехрана на дейностите по образование и образование на децата и учениците в частните детски градини и учебни заведения и за погашение на стипендии на учениците в частните учебни заведения.

Правосъдният министър Цецка Цачева е внесла план на решение за одобрение план на закон за изменение и допълнение на закона за указател Булстат.

Кабинетът ще би трябвало да дефинира и кое министерство да номинира собствен представител за член на УС на Националната организация за професионално обучение и образование за мандата 2018-2022 година /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР