Сдружение Ангели на пътя“ и партньори от неправителствения сектор организира

...
Сдружение Ангели на пътя“ и партньори от неправителствения сектор организира
Коментари Харесай

В памет на Филип: Автошествие в София под надслов СТОП на беззаконието по пътищата“

Сдружение „ Ангели на пътя “ и сътрудници от неправителствения бранш провежда автошествие в София под надпис „ СТОП на беззаконието по пътищата “. Денят е определен в символ на поддръжка за родителите на 14-годишния Филип, който беше погубен на пешеходна пътека на ул. " Гурко " в София предходната година. Днес ще бъде изработен втори опит да стартира делото против водача, карал с превишена скорост - 88 км/ч.

Исканията на сдружението са свързани с бързи промени в законодателството, които да обезпечат предварителна защита, с цел да се избегнат нещастията на пътя.

Автошествието ще стартира в 10:30 и ще мине по Цариградско шосе, през бул. " Патриарх Евтимий " до бул. " Витоша ". В 11.00 часа пешеходно шествие ще мине по бул. Витоша към Съдебната палата. След 12.00 ч друго пешеходното шествие през бул. " Владимир Вазов " и " Мария Луиза " ще стигне до Общината. След обяд второто автошествие ще мине през бул. " Патриарх Евтимий ", бул. " Христо Ботев " и " Мария Луиза ", до Народното събрание и ще стигне до постройката на Столична община.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР