Сделката за продажбата на Нюкасъл е все по-близо. Това стана

...
Сделката за продажбата на Нюкасъл е все по-близо. Това стана
Коментари Харесай

Документите за Нюкасъл са подписани, чака се одобрение от Висшата лига

Сделката за продажбата на Нюкасъл е все по-близо. Това стана ясно през днешния ден, откакто Шейх Халед Бин Зайед Ал Наян популяризира особено известие, в което удостовери, че е постигнал съгласие със притежателя Майк Ашли, а документите за покупко-продажбата на британския клуб са подписани и са изпратени във Висшата лига.

Преди няколко дни стана ясно, че компанията Bin Zayed Group, представлявана от Шейх Бин Зайед Ал Наян води договаряния за акциите на „ свраките” и е подготвена да заплати 350 млн. паунда за тях. Впоследствие тези информации бяха доказани.

„ Като имаме поради многочислените спекулации във връзка с периодите за придобиването на футболен клуб Нюкасъл от Bin Zayed Group, считаме, че би трябвало да създадем това изявление”.

„ Условията по договорката сред нас и Майк Ашли бяха контрактувани. Тези условия бяха отразени в документ, подписан и от двете страни, който бе изпратен до Висшата лига. Доказателство за средствата за договорката също бяха изпратени до юристите на Майк Ашли на 17 април 2019”.

“Процесът за одобрение на договорката от Висшата лига е общоприета процедура, която ще отнеме време и ние вършим всичко каквото можем, с цел да асистираме на Висшата лига по време на въпросния процес”.

„ Смятаме, че е належащо да изясним този въпрос, с цел да могат почитателите и необятната общност да схванат, за тези срокове”, написаха от Bin Zayed Group.

Още по тематиката:

Шейхът с интерес към Нюкасъл проговори: Водят се договаряния

В Англия гръмнаха: Шейх купи Нюкасъл
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР