Сделката за Манчестър Юнайтед изглежда все по-близо твърдят изданията на

...
Сделката за Манчестър Юнайтед изглежда все по-близо твърдят изданията на
Коментари Харесай

Катарци печелят битката за Манчестър Юнайтед

Сделката за Манчестър Юнайтед наподобява все по-близо настояват изданията на Острова, като към този момент с значително решителност настояват, че съвсем несъмнено тя ще бъде в интерес на вложителите от Катар.

Късно нощес даже локални издания от азиатската страна излязоха с информация, че диалозите са на финалната права, след което се чака да има и публично известие, което да удостовери постигнатата сделка.

До предходната седмица за любимец за придобиването на Манчестър Юнайтед бе считан сър Джим Ратклиф.

Предложението на английския милиардер бе за малко над 50% от дяловете на семейство Глейзър, които щях да му разрешат да поеме оперативното ръководство на клуба, само че в това време да остави американците, като миноритарен притежател на “Олд Трафорд ”. То се считаше за желано от тях и много експерти с огромна доза убеденост определяха Ратклиф като любимец.

Положението бе променено, откакто шейх Джасум бин Хамад ал-Тани излезе със доста усъвършенствана пета, само че и последна оферта, която, съгласно информациите в пресата, е доста по-близо до желаните от Глейзър 6 милиарда паунда.

В последните няколко дни се твърдеше, че измежду вложителите от близкия изток царува значителен оптимизъм и те считат, че имат всички шансове да се преборят със сър Джим Ратклиф за Манчестър Юнайтед.

Късно нощес катарският вестник “Ал-Уатан ”, който е благосъстоятелност на бащата на шейх Джасим, излезе с извънредна вест, че договорката сред семейство Глейзър е доста близо. Това, естествено, породи нова доза възторг и съществено повишение на цените на акциите на клуба на нюйоркската фондова борса.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР