Сделката с MGM ще обогати каталога на Amazon с около

...
Сделката с MGM ще обогати каталога на Amazon с около
Коментари Харесай

Amazon купи емблематичното холивудското студио MGM


Сделката с MGM ще обогати каталога на Amazon с към 4000 кино лентата и 17 000 ТВ излъчвания
(снимка: Jordan Stead / Amazon)

Amazon купи историческото холивудско студио MGM за 8,45 милиарда $. MGM е едно от най-известните кино студиа в Холивуд, продуцирайки редица типичен филми, добре познати на публиката с отличителни герои и, несъмнено, с ревящия златен лъв.

Сделката ще даде на Amazon и на нейната Prime стрийминг услуга достъп до голям азбучник със наличие. „ Това е доста вълнуващо и дава толкоз доста благоприятни условия за висококачествено описване на истории ”, съобщи изпълнителен шеф на Amazon, представен от.

„ Истинската стойност зад тази договорка е съкровището от интелектуална благосъстоятелност в каталога, който планираме да модернизираме и да развием дружно с надарения екип на MGM ”, изясни Майк Хопкинс, старши вицепрезидент на Prime Video и Amazon Studios.
още по тематиката
Сделката ще обогати каталога на Amazon Prime Video с към 4000 кино лентата, както и 17 000 телевизионни излъчвания. Много от заглавията в двете категории са обичани за милиони фенове по света.

От MGM обаче обявиха, че продажбата няма да повлияе на идното издание на „ No Time to Die ” в кината. „ Поели сме ангажимент да продължим да вършим филми за за международната кино-публика ”, увериха Барбара Броколи и Майкъл Уилсън от MGM.

В изказване на Amazon се споделя още, че договорката ще разреши на MGM, учредено през 1924 година, „ да продължи да прави това, което прави най-добре: ужасно описване на истории ”.

Амбициите на Amazon да порасне като име в света на не са от през вчерашния ден. Нейната услуга за поточно видео към този момент е изправена пред лист от съществени съперници като Netflix, Disney+ и Apple TV. Те се надяват, че всички потребителски привички за гледане на доста филми – тренд, следен през месеците на локдаун поради пандемията – ще се запазят.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР