Сделката изисква базираната в Монреал компания да плати повече от

...
Сделката изисква базираната в Монреал компания да плати повече от
Коментари Харесай

Собственикът на Pornhub се съгласява да плати 1,8 милиона долара и независим наблюдател за разрешаване на таксата, свързана с трафик на сексуални услуги

Сделката изисква основаната в Монреал компания да заплати повече от 1,8 милиона $ на държавното управление на Съединени американски щати, както и да извърши обособени заплащания на обособените дами, потърпевши от трафика. Освен това изисква назначение на самостоятелен наблюдаващ за три години, след което обвиняванията ще бъдат отхвърлени.

„ Надяваме се, че тази резолюция, която включва избрани контрактувани заплащания на дамите, чиито изображения бяха оповестени на платформите на компанията и самостоятелното наблюдаване носи известна степен на затваряне на отрицателно засегнатите “, сподели Пийс в изказването.

Джеймс Смит, началник на офиса на ФБР в Ню Йорк, сподели, че Aylo Holdings „ умишлено се е обогатила, като е обърнала затваряне на очите “ на жертвите, които са споделили на компанията, че са били излъгани и принудени да вземат участие във видеоклиповете.

Обвинението произтича от ролята на Aylo в хостването на видеоклипове и приемането на заплащания от GirlsDoPorn.

Операторите на тази към този момент несъществуваща продуце...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР