Сделката е приключила за по-малко от 24 часа след ,

...
Сделката е приключила за по-малко от 24 часа след ,
Коментари Харесай

Тайствен руснак купи най-скъпото имение във Флорида за $140 милиона

Сделката е завършила за по-малко от 24 часа след, като " загадъчен руснак " е посетил къщата. Той е платил за парцела 140 милиона $ в налични средства. Интересно е,че преди този момент земята на парцела е била благосъстоятелност на Доналд Тръмп и съветския олигарх Дмитрий Риболовлев, написа esquire.ru.

Мистериозният руснак е придобил най-скъпия имат във щата Флорида за 140 милиона $. Купувачът е платил сумата в брой. За това оповестява Fox Business. Според източника на изданието договорката е завършена по-малко от 24 часа след визитата на руснака в къщата.

Луксозната сграда е с повърхност от 2 хиляди квадратни метра се намира в град Палм Бийч на територията, която в миналото е принадлежала на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп. Общата повърхност на цялото имение е 9,1 хиляди квадратни метра.
 Снимка 518313
Източник:

Както е посочено на уеб страницата на медиатора за продажби на недвижими парцели Realtor.com домът разполага с девет спални и с гараж за четири автомобила и е приключен през 2020 година. Имението разполага и с плувен басейн и обособена къща за посетители.

Интересите на руснака по време на договорката са били представлявани от брокера Райън Серхант, който разгласява книгата " Енергията на огромните пари " през февруари. Неотдавна той продаде и най-скъпия апартамент - мезонет за 33 милиона $ в Маями, който сега е нает от Иванка Тръмп и брачна половинка й Джаред Кушнер.

През 2008 година Дмитрий Риболовлев, съветски олигарх и притежател на футболния клуб Монако, купи земята за 95 милиона $, само че в никакъв случай не е живял там. Както отбелязва изданието The Real Deal, той унищожи къщата и продаде целия парцел като три обособени имота за общо 108,2 милиона $.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР