Сделка на хостинг пазара превръща България в хъб за дигитални

...
Сделка на хостинг пазара превръща България в хъб за дигитални
Коментари Харесай

СуперХостинг.БГ придобива хостинг активите на ICN.Bg


Сделка на хостинг пазара трансформира България в хъб за цифрови услуги на Балканите
(снимка: CC0 Public Domain)

СуперХостинг.БГ, част от хостинг групата на team.blue и неин местен представител в България, придобива активите на хостинг компания ICN.Bg, с което ще поеме цялостното обслужване на клиентите, излиза наяве от публично известие на двете компании, публикувано през днешния ден.

Вече е осъществено административното прекачване на всички услуги, които клиентите на ICN.Bg ще могат да ръководят в потребителските си профили в СуперХостинг.БГ. Финансовите параметри по договорката остават конфиденциални.

СуперХостинг.БГ стана част от европейска хостинг група team.blue през 2020 година, като продължи независимото си развиване, запазвайки своя местен мениджмънт и тактика. По-рано компанията разшири наличието си на Балканите, навлизайки на пазара в Сърбия под марката SuperHosting.RS
още по тематиката
След договорката ICN.BG също продължава развиването си като обособена компания с фокус върху интернационалните си планове.

„ Колегите от СуперХостинг.БГ си сложиха за цел да трансфорат България в хъба за цифрови услуги на Балканите, който оказва помощ на бизнесите в тяхната цифровизация, и интензивно работят в тази посока. Затова в тяхно лице виждаме надеждния сътрудник, който ще поеме обслужването на нашите клиенти ”, сподели Юлиян Бориславов, шеф на ICN.BG.

„ Все повече бизнеси ще продължат да употребяват най-качествените технологии и безкомпромисно потребителско обслужване във време, в което онлайн наличието е от сериозно значение за развиването на всеки бизнес ”, разяснява договорката Методи Дреновски, шеф на SuperHosting.BG и SuperHosting.RS.

Настоящите клиенти на ICN.BG ще могат да възобновяват услугите си непосредствено през потребителския интерфейс на СуперХостинг.БГ и ще получават фактури за направени заплащания от СуперХостинг.БГ ЕООД. Всеки клиент ще получи имейл от СуперХостинг.БГ с спомагателна информация за ръководството на услугите си преди периода на приключване на интервала, за който са предплатени, прецизираха от двете компании.

До няколко месеца всички хостинг услуги на ICN.BG ще бъдат трансферирани на инфраструктурата на СуперХостинг.БГ, построена от последно потомство съоръжение и съгласуваност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР