Scribit е робот. Но не какъвто и да е, а

...
Scribit е робот. Но не какъвто и да е, а
Коментари Харесай

Роботът, който набра близо 1.9 млн. долара

Scribit е робот. Но не какъвто и да е, а робот, който може да трансформира стените ви в произведение на изкуството, написа profit.bg.

Създателите на Scribit неотдавна стартираха акция в Kickstarter, с която желаеха да наберат 50 000 $, с цел да може творбата им да види бял свят.

Проектът към този момент е събрал близо 1.9 млн. $ (1.86 млн. долара), като изискуемата сума от 50 000 $ бе достигната единствено за два часа.

Как работи Scribit? Роботът може да нарисува всичко, което му подадете като фотография, без значение дали от телефона ви или свалена от интернет.

Рисунките ще са с размери 20x20 см, само че най-хубавото при Scribit е, че той може да изтрие всичко нарисувано, в случай, че към този момент не ви подхожда.

Цената? При стартирането на продукта в продажба, цената му ще е 449 $, а сега има предложение от 399 $ за брой. По-ниската цена се обуславя от обстоятелството, че ще ви се наложи да чакате до декември 2018 година за доставката му.

Всички, подкрепили продукта при започване на акцията в Kickstarter със суми сред 199 и 299 $, ще получат по един сходен робот гратис.

„ Роботът е като великански принтер за вашата стена “, написа за него в Mashable. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР