Schneider Electric, лидерът в дигиталната трансформация на енергийното управление и

...
Schneider Electric, лидерът в дигиталната трансформация на енергийното управление и
Коментари Харесай

Schneider Electric отбелязва стабилен напредък към постигане на целите си за устойчивост до 2025 г. -

Schneider Electric, водачът в цифровата промяна на енергийното ръководство и автоматизацията, разгласи резултатите от своята стратегия за стабилно влияние за второто тримесечие на 2022 година

Индексът на Schneider за стабилно влияние (SSI) означи стойност 4,17 точки от най-много 10 точки по отношение на задачата от 4,70 до края на годината. Индексът SSI мери успеваемостта на Schneider при екологичното, обществено и корпоративно ръководство (ESG). Той отразява в елементи постигнатия прогрес по всяка от световните и локалните цели за резистентност на компанията, свързани с дълготрайните задължения във връзка с климата, ресурсите, доверието, равните благоприятни условия, поколенческите въпроси и локалните общности.

Публикуването на най-новите резултати за въздействието на Schneider съответства със Световния ден на екологичния дълг (), дата, на която човечеството е изчерпало биологичните запаси, полагащи му се до края на настоящата година. Тъй като Earth Overshoot Day през 2022 година настъпи един ден по-рано от предходната година, тази дата служи като явен сигнал за нуждата от незабавно справяне с неподходящото отражение на човешката активност върху планетата.

„ Нашата планета безусловно гори. Трябва да се надигнем лице в лице с действителността и да продължим да умножаваме напъните си за повече резистентност “, приканва Гуенаел Авис-Хют, основен шеф за тактиката и устойчивото развиване на Schneider Electric. „ Като компания с политика за позитивно влияние сме уверени, че можем да си оказваме помощ с технологии, съдействие и доверие. Разгръщането на нашата стратегия за стабилно влияние не е обвързвана единствено с ESG. Става дума за началото на взаимна работа с цялата ни екосистема от чиновници, клиенти, снабдители и сътрудници, с цел да вървим напред дружно. “

Акценти за резистентност през второто тримесечие на 2022 година

• Решенията EcoStruxureTM на Schneider Electric помогнаха на клиентите и доставчиците да реализират забележителен прогрес в декарбонизацията и да понижат излъчванията си на CO2 с 381 млн. тона от 2018 година насам. През юни в решенията за зелена електрическа енергия от възобновими източници, в центровете за данни, минното дело и други промишлени браншове.

• Schneider Electric преди малко усили своя, като употребява единствено дървесина, несвързана с обезлесяване, в своята верига за доставки и в своята активност до 2030 година

През второто тримесечие на 2022 година Schneider Electric даде на над 1,1 млн. души достъп до зелена електрическа енергия, като по този начин общият им брой от януари 2021 година насам надвиши 6,4 млн.

• През 2022 година 82% от чиновниците на Schneider се усещат уверени да рапортуват вероятни случаи на неетично държание: добър прогрес (с 1 точка) по отношение на предходната година за уговорката на компанията да обезпечи среда на доверие и просвета на неприкритост.

• Schneider Electric даде старт на своето Училище за резистентност, с цел да образова чиновниците по климатични и обществени въпроси, като ги предизвиква да подхващат дейности и да оказват позитивно влияние във всеки аспект от живота си.

• Екипите на Schneider Electric в другите страни и райони не престават да играят характерна роля в обезпечаването на оптимален резултат от локалните начинания за резистентност, включително планове във.

Подробни резултати и акценти от програмата SSI са показани в, който предлага следното резюме:



Скорошни награди и самопризнание за резистентност:





Прочетете повече за резултатите и акцентите, свързани с устойчивото влияние на Schneider Electric:




Екологично, обществено и корпоративно ръководство (ESG) на Schneider Electric:





Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР