Считано от 10 ноември, Дунав пуска в продажба пропуските и

...
Считано от 10 ноември, Дунав пуска в продажба пропуските и
Коментари Харесай

Дунав пуска в предварителна продажба билетите за гостуващия сектор за мача с Левски от Купата на България

Считано от 10 ноември, Дунав пуска в продажба пропуските и за гостуващия бранш, откакто преди седмица клубът разгласи предварителна продажба за местата с домашен последователи.

Феновете на гостите ще бъдат настанени в бранш 14 с вход откъм ул. „ Кавала “. Сектори 13 и 15 ще бъдат буферни и няма да се позволяват почитатели. Цената на билетите за последователите на Левски ще бъде равна на най-евтината категория за почитателите на Дунав и ще бъде в размер на 10 лв.. Клубът припомня, че билети, закупени за домакинските браншове без значение дали са цифрови или добити от физическите точки за продажба, не важат за бранша за посетители.

Дунав отпуска общо 600 пропуща за гостуващите последователи на ФК Левски. С цел облекчение за тези от тях в района, в Русе билетите за гостуващия бранш ще могат да бъдат открити и авансово в магазина за „ Големи хора “ на ул. „ Ангел Кънчев “ (зад Операта) всеки ден от 09:00 до 18:00 и в събота до 12:00 часа. Останалите билети ще бъдат пуснати в продажба в деня на мача на касата при бранша за посетители на ул. „ Кавала “ (зад бензиностанция „ ЕКО “), като стартът на продажбите е от 16:30 на 22 ноември. Ако при предварителната продажба се изчерпи цялото количество от 600 билета, което е планувано за гостуващите почитатели, то касата пред бранша за посетители няма да работи в деня на мача. Русенският клуб припомня, че за гостуващия бранш не е планувана опция за закупуване на електронни билети.

Междувременно, с цялостна мощ продължава и предварителната продажба на билети за мача с Левски за почитателите на Дунав. Пропуски могат да бъдат открити на fan.fcdunav.bg, а феновете на обичайния способ на закупуване могат да се снабдят с билети посредством почитател магазина на „ драконите “, намиращ се в зала „ Дунав “ и магазина за „ Големи хора “ на ул. Ангел Кънчев (зад Операта). Входните документи са годни само дружно с прикрепения фискален документ. Фен магазинът на Дунав няма да продава билети за бранша за гостуващи почитатели.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР