Считано от 1 юли 2022 г. репортерът и водещ на

...
Считано от 1 юли 2022 г. репортерът и водещ на
Коментари Харесай

bTV се раздели и със спортната водеща Флорина Иванова

Считано от 1 юли 2022 година репортерът и водещ на спортните излъчвания на bTV Новините Флорина Иванова се разделя с медията по взаимно единодушие и поема по нов професионален път отвън телевизионния ефир.

"Спортът постоянно е бил значима част от програмното наличие на каналите и платформите в bTV Media Group. Професионална школа за хора със пристрастеност към динамичността на спортната публицистика и отразяването на най-важните и забавни събития и вести от България и света. Благодаря на Флорина за отличната работа и нейната отдаденост “, сподели Владислава Лазарова, изпълнителен продуцент "Спорт " в bTV Media Group.

"Пожелаваме ѝ шанс и триумф в бъдещите инициативи ", добавя Лазарова.

Флорина Иванова е приключила Американския университет в България с медийна компетентност, като още тогава демонстрира интерес към спортната публицистика. Дипломира се с филм за една от звездите на художествената гимнастика Невяна Владинова. Присъединява към bTV Media Group през юни 2018 като кореспондент и водещ на спортните вести.

Година по-късно е определена на четвърто място измежду най-хубавите млади кореспонденти на планетата за 2019-а в годишната ранглиста на Международната асоциация на спортните публицисти. AIPS дефинира кино лентата ѝ "Мисия "Златно момиче “, част от bTV Репортерите, като една от 30-е най-хубави документални продукции за 2019 година
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР