Считаната за най-красива новинарка в екипа на Би Ти Ви

...
Считаната за най-красива новинарка в екипа на Би Ти Ви
Коментари Харесай

Върна й се тъпкано! Новинарката Лиляна Боянова разби семейната идилия на Ники с близнаци и съпруга, а сега плаче съсипана

Считаната за най-красива новинарка в екипа на Би Ти Ви Лиляна Боянова още веднъж е с разрушено сърце. Тя се озова сама, откакто в последните месеци беше сгодена за режисьора в същата телевизия Николай Пенчев.

Не е ясна повода за раздялата им, само че двамата към този момент не се следват в обществените мрежи и са изтрили всички общи фотоси, а преди непрекъснато се обясняваха в обич един на различен, с цел да ги видят всички.

Лили разруши брака на Ники преди 2 години. След като се залюби с него, той напусна брачната половинка си, от която има двама сина – близнаци.

Самата новинарка има наследник и един брак зад тила си. Момчето й към този момент е на 12 година, само че някогашният й мъж ги е зарязал още когато е бил бебе.

Боянова направи съвсем същото, което на нея й се случи преди време. Отдалечи две деца от татко им, само че в този момент й се върна тъпкано, защото е унищожена от раздялата.

Този път Лили била напряко луда от обич. Била подготвена да одобри Николай с децата му, единствено и единствено да се омъжи за него, само че той я зарязал без предупреждение.

Пенчев, чиято сестра е щерка на Нешка Робева от първия й брак, който е с татко му, бил вманиачен по Лиляна, до момента в който не заживял с нея. Тогава миловидната и добродушна Лили от екрана изчезнала и се появила постоянно мрънкащата и изискваща жена.

Всъщност Лили била с доста тежък темперамент и това е повода все да остава без мъж. Освен това по лицето й проличава, че носи в себе си много завист. Това подсказват чертите на лицето й и изключително дългата й брадичка.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Лиляна Боянова Николай Пенчев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР