Считаме изявлението на британския заместник-министър на отбраната А.Голди за плановете

...
Считаме изявлението на британския заместник-министър на отбраната А.Голди за плановете
Коментари Харесай

Руското МВнР с изявление за намерението на Лондон да достави на Украйна боеприпаси с обеднен уран

" Считаме изказването на английския заместник-министър на защитата А.Голди за проектите на английската страна да достави на Украйна бронебойни снаряди с обеднен уран за танкове Challenger II за още едно удостоверение на желанието на Лондон да застане в челните редици на лагера на съветските недоброжелатели. "

Това се споделя в изказване на Министерство на външните работи на Русия по отношение на желанието на Лондон да достави на Украйна бойни муниции с обеднен уран.

" По подобен метод англосаксонците обществено декларират желанието си да изведат борбата в Украйна на ново равнище. Очевидно е и безсмислието на уверенията на английските управляващи в уговорката за „ възобновяване “ на тази страна след спора ", се показва в изказването.

" В Лондон очевидно към този момент са не запомнили за добре познатите тежки последствия от потреблението на такива токсични и радиоактивни муниции по време на споровете, разпалени от Запада в Югославия и Ирак. Подобно предпочитание да се усилят страданията на цивилното население и да се нанесат непоправими вреди на околната среда демонстрира, че британците са подготвени да подценен жителите на Украйна ", се споделя още в изказването на съветското Министерство на външните работи.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР