Считам, че един държавен глава не е редно да тава

...
Считам, че един държавен глава не е редно да тава
Коментари Харесай

Борисов: Радев нападна вероломно правителството. Категорично нямам нищо общо с Пеевски

Считам, че един държавен глава не е редно да тава такива оценки и да взима такава очевидна страна към неговата партия - Българска социалистическа партия. Вчера страната се разтресе, тъй като излезе, че желаят да връщат Народния съд. Президентът Радев не сподели нито дума.

Това съобщи на ексклузивен брифинг министър председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила, който разяснява днешното изказване на президента Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила. "По нито един пункт не съм си разрешил да обидя президента и да насочва обидна подготовка. Казах единствено, че се пробвам да работим дружно. Вижте Фейсбука на Иво Христов, който към момента няма достъп до класифицирана информация. Там всеки ден той ме хейти. Все едно Румяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 година в град Шипка. Завършила... към профила всеки ден във фейсбука си да хейти Румен Радев. Искам да отворя една огромна скоба - нямам безусловно нищо общо с това, че водач на НСО не е спрял на на полицейска инспекция. Деси Радева също няма общо. Не сме споделили дума за това ", разгласи Борисов.

"Румен Радев назначи служебното държавно управление. Неговият вътрешен министър разпореди ли инспекция на Делян Пеевски Делян Пеевски е роден на 27 юли 1980 година Завършил е гимназия в София и право... към профила? Аз какво общо мога да имам с народен представител от опозицията? Партията на Румен Радев издигна Делян Пеевски за началник на ДАНС. Абсолютна неистина е, че имам нещо общо с Делян Пеевски. Ако президентът има някакви данни, да сезира способените органи. ГЕРБ е единствената партия, която не е получавала помощ на изборите от Движение за права и свободи и не е правила коалиция с Движение за права и свободи. Партията на Радев е правила такива неща и то няколко пъти. Ако президентът има обстоятелства да ги извади още през днешния ден. Делян Пеевски е направил такива закононарушения и Бойко Борисов му е оказал помощ за това. Аз също мога да задам въпрос на Румен Радев: Колко пари коства акцията му и кой ги е дал? ", попита министър-председателят.

"Вчера споделих ясно, че Истанбулската спогодба е срещу насилието над дами и деца. Не знам какъв кукволовод би трябвало да имаш от чужбина, с цел да се обявиш срещу насилието над дами и деца. Казах ясно, че до момента в който няма консенсус и има страхове у хората, няма да внасяме конвенцията в Народното събрание. Мислих, че дебатите би трябвало да се проведат в Народното събрание. Президентът първо обиди Народното събрание, а през днешния ден атакува вероломно държавното управление. Вчера дадох едно доброжелателно изявление. Категорично настоявам, че нямам нищо общо с изказванията на президента. Нека да извади разработките и да потвърди това, което съобщи през днешния ден. Тогава ще давам отговор пред способените органи за дейностите си ", зарече се Борисов.

"Относно визитата на Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и министър председател. Роден на 26 февруари... към профила мога да кажа, че ще повдигнем доста тематики. Десетки хиляди български мюсюлмани гласоподаваха за ГЕРБ. С визитата на президента Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е... към профила показахме, че можем да работим дружно. България е постоянна, само че това не се дължи единствено на мен, а и на президента, на Народното събрание, на опозицията. Не желаех да се утежняват връзките. Бог ми е очевидец за това. Президентът да не се подвежда по социолозите. Неведнъж са лъгали за резултатите на неговата партия. Ние сме спечелили 11 избори. Ако желае да прави партия, да излезе й да каже. Ако не бях дал отговор, щяха да кажат, че ни е боязън ", приключи министър председателят.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР