Счита се, че сивите котки са талисман най-вече за хората,

...
Счита се, че сивите котки са талисман най-вече за хората,
Коментари Харесай

Какво значи, ако сива котка се появи на прага ви?

Счита се, че сивите котки са амулет най-много за хората, които имат финансови проблеми и усложнения. Ако котка в този цвят се появи пред дома ви, не трябва да я гоните. Твърди се, че точно с нейната поява ще си отидат всички неволи, свързани с пари.

Хората са наясно с това, че развъждането на котка в домашни условия може да ни зареди с позитивна сила. По-специални обаче са тези животинки със сиви багри или изчистен сив цвят.
Ако котката ви хваща с ЛАПИ, значи желае да каже ТОВА
Случвало ли ви се е да си играете с котка и в един миг тя да хване ръката ви с лапички, без да пуска ноктите си? Почти всеки, който...

Смята се още, че в случай че сива котка ви пресече пътя, това не е на злощастие, както се приема за черните котки. Напротив, в живота ви ще се появят сполуки и реализации.

Съществува поверие, че тези животни съумяват да предпазят стопаните си от всевъзможни беди. Те имат способността да виждат другия свят и да не разрешават на разнообразни същества да прекрачват прага на дома, в който са отглеждани. Разбира се, няма по какъв начин да сме сигурни дали всичко това е правилно. Можем единствено да допускаме и да гадаем.

Истината е, че даже вашият домакински любим да не е в сив цвят, то сигурно всеки ден ще ви носи наслада и ще ви кара да се усмихвате, в случай че се грижите уместно за него и го дарявате с топлота.
Това са ЗОДИИТЕ, които избират да имат котка пред половинка!
Телец Макар и да имат рога, Телците са нежни натури, които изпитват голяма обич към животните. Няма нищо по-хубаво за един Телец от...

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР