Scalefocus формира екип в Битоля, след като през 2019 г. ...

Scalefocus формира екип в Битоля, след като през 2019 г.

Scalefocus открива втори офис в Северна Македония


Scalefocus образува екип в Битоля, откакто през 2019 година отвори офис в Скопие
(снимка: Scalefocus)

Българската софтуерна компания Scalefocus уголемява наличието си в Северна Македония с отваряне на втори офис в страната – в Битоля. Екипът на компанията там ще работи по планове за интернационалните абонати.

Scalefocus навлезе в Северна Македония през 2019 година с отварянето на офис в Скопие. Компанията образува локален лидерски екип, а разширението на активността докара до отваряне на втори офис в Битоля.

„ Разрастването на екипа в Северна Македония се случва естествено, вследствие на проявен интерес от локалната ИТ общественост, като част от модела за „ работа отвсякъде”, който компанията вкара предходната година”, разясниха от Scalefocus.
още по тематиката
Откриването на втори офис в Северна Македония е подбудено и от устрема на компанията за развиване на районния капацитет. Младите ИТ специалисти в района получават опция за професионален напредък и развиване посредством работа по значими планове.

Scalefocus в една от бързоразвиващите се български софтуерни фирми, насочена към външни маркети. Нейни абонати са компании от Северна Америка, Европа и Близкия Изток, за които Scalefocus разработва характерни софтуерни решения.

Източник: technews.bg