СБУ търси учителят на годинатаЗа двадесет и седма поредна година

...
СБУ търси учителят на годинатаЗа двадесет и седма поредна година
Коментари Харесай

СБУ търси учителят на годината

СБУ търси учителят на годината
За двадесет и седма поредна година Синдикатът на българските учители (СБУ) към КНСБ провежда Националния конкурс „ Учител на годината “, заяви ръководителят на СБУ доктор на икономическите науки Янка Такева. В заключителния стадий на тазгодишния конкурс, който ще се състои на 10 май от 11:00 ч. в „ София хотел Балкан “, са номинирани 70 учители и шефове, като всред тях ще бъдат излъчени спечелилите в 10 посоки, оповестява Българска телеграфна агенция.

Направленията са предучилищно образование и подготовка; начално образование; филантропично образование; природо-математическо; изкуства и спорт; професионално обучение, шефове и помощник-директори; възпитателна работа, извънкласни и извънучилищни действия, учебни психолози и педагогичен съветници; млади учители; учители наставници.

На тържеството ще бъдат връчени награди на удостоените със званието „ Учител на годината “ и на носителите на специфичната премия на ръководителя на СБУ.

Като посетители на тържеството са поканени: президентът Румен Радев, министри, президентът на КНСБ Пламен Димитров, представители на Министерството на образованието и науката, началници на Регионални ръководства на образованието, учени и обществени сътрудници.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР