Сборен отбор на ЦСКА изигра приятелски мач с тима на

...
Сборен отбор на ЦСКА изигра приятелски мач с тима на
Коментари Харесай

Празник на Армията

Сборен тим на ЦСКА изигра другарски мач с отбора на 68-а бригада " Специални сили " - Пловдив, на един от терените на " Армията ", оповестява формалният уебсайт на клуба.

Контролата се състоя по случай идния на 18 октомври ден на военните парашутисти и професионален празник на силите за специфични интервенции. Военните, които се включиха в мача, бяха част от празненствата на юбилея ни на 5 май. Срещата е продължение на отличното партньорството на клуба ни с бригадата, ръководена от военачалник Явор Матеев.

Екипа на ЦСКА още веднъж облякоха Ивайло Иванов, Христо Янев, Владимир Манчев, треньорите от ДЮШ Даниел Моралес, Атанас Борносузов и Калоян Георгиев, админът Димитър Вутов и юношите от набор 2000 Никола Борисов и Джулио Чарлов. Велизар Димитров не съумя да играе поради травма.

Зрителите на дуела станаха очевидци на зрелищни голове, а новината, че емблемата е платена, провокира еуфория както измежду играчите, по този начин и измежду почитателите.

Мачът беше проследен и от легендите Димитър Пенев и Пламен Марков. След края на дуела спортният шеф подари на тима на военните цялостна екипировка на ЦСКА, с която те ще играят своите дуели отсега нататък. Генерал Явор Матеев беше награден с почетни значка и орден и получи юбилеен шал, книгата " 70 години популярност " и автобиографията на Аспарух Никодимов.

Тъй като Христо Янев и Владимир Манчев не бяха част от церемонията на юбилея, тъй като водеха мъжкия ни тим, Марков им връчи почетните медали, с каквито бяха наградени всички над 400 състезатели в другите типове спорт на ЦСКА.

 Пламен Марков: ЦСКА към този момент е изцяло достоверен, махаме тирето и София!
Пламен Марков: ЦСКА към този момент е изцяло достоверен, махаме тирето и София!

" За нас този акт беше доста значим ", съобщи спортният шеф
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР