Сблъсъкът със съдебни дела не е нещо ново за Ед

...
Сблъсъкът със съдебни дела не е нещо ново за Ед
Коментари Харесай

Нови съдебни проблеми за Ед Шийрън

Сблъсъкът със правосъдни каузи не е нещо ново за Ед Шийрън. На него и преди му се е налагало да води сходни борби за песните си " Photograph ", " The Rest of Our Life " и най-наскоро - " Shape of You ".
 Ед Шийрън и непредвидената вест, че е станала татко за повторно
Ед Шийрън изненада всички

Кой да допуска

За " Shape of You " музикантът завоюва делото, в което беше упрекнат за плагиатстване. Сега обаче по същите обвинявания ще му се наложи още веднъж да се изправи в съда, само че този път за друга негова ария.

" Thinking Out Loud " е парчето, което Ед Шийрън ще би трябвало да пази пред журито. То излезе през 2014 година, само че в този момент недоволството против него е, че копира елементи от песента от 1972 година на Марвин Гей " Let " s Get It On ".

Искането Ед Шийрън още веднъж да се яви в съда идва от страна на федерален арбитър, който забрани настояването делото, което продължава от 2018 година, да бъде отхвърлено. Обезщетението, което пък е поискано от английския реализатор е в размер на цели 100 милиона $. Адвокатите му обаче са прекомерно окуражени да оспорват делото. Те се базират на това, че хипотетичните откраднати елементи от песента са " елементарни " и затова не са оправдани за иск за нарушение на авторски права.

За да защитят своята позиция обаче ищците настояват, че точно комбинацията на тези " елементарни " елементи е това, което ги прави изключителни и затова предпазени от закона за авторското право.
 Ед Шийрън, Шийрънвил, имението му в Съфолк и частната му обсерватория
Скъпото занимание на Ед Шийрън

Какво добави той към имението си в Съфолк

Къде е истината и какъв ще бъде в последна сметка изходът от правосъдния спор остава да разберем откакто Ед Шийрън се яви пред федерално жури в Ню Йорк, написа Variety.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР