Сблъсъкът между Новак Джокович и Карлос Алкарас без никакво съмнение

...
Сблъсъкът между Новак Джокович и Карлос Алкарас без никакво съмнение
Коментари Харесай

Преди големия сблъсък: Джокович и Алкарас са вечеряли в един и същ ресторант

Сблъсъкът сред Новак Джокович и Карлос Алкарас без никакво подозрение е най-дългоочакваният дуел в хода на тазгодишното издание на Откритото състезание на Франция, като двамата следва да излязат един против различен на корт " Филип Шатрие " този следобяд не преди 15:45 часа българско време. Изглежда обаче, че двамата са призвани да се срещат освен на корта, само че и отвън него, откакто в сряда вечерта са вечеряли в еднакъв ресторант.

Двамата тенисисти са пристигнали в ресторант " Сиена " и са го напуснали поотделно, което навежда на мисълта, че Ноле и Карлитос не са възнамерявали въпросната среща, а инцидентно са се засекли в заведението. Папараци пък са снимали двамата полуфиналисти пред ресторанта, където е имало и техни почитатели, на които са раздали подписи.

22-кратният първенец от Големия шлем и младият му сътрудник са се изправяли един против различен на корта в формален дуел единствено един път, като това стана факт през предишния сезон на Мастърс конкуренцията в Мадрид, когато двамата сътвориха същинско представление, преди испанецът да победи след тайбрек в решителния трети сет.

Serbian tennis player Novak Djokovic and Spaniard Carlos Alcaraz had dinner together on Wednesday evening, 2 days before their semi-final clash at Roland Garros.
— B92.net in English (@b92english)
 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР