Сблъсъкът между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа официално беше отложен.

...
Сблъсъкът между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа официално беше отложен.
Коментари Харесай

Официално отложиха сблъсъка между Пулев и Джошуа

Сблъсъкът сред Кубрат Пулев и Антъни Джошуа публично беше отсрочен. Двубоят за международната купа в тежка категория трябваше да се организира на 20 юни на стадион " Тотнъм Хотспър ", само че беше отсрочен за неопределен срок поради пандемията от ковид. Имаше вид и конфликтът сред българина и британеца да се организира на 25 юли, само че това към момента не е доказано.

“Разговаряме с Тотнъм, отложихме към този момент 20-та среща. Работим дружно с тях и за дати през юли или началото на август, когато се надявам пандемията да е завършила. Надяваме се, че дуелът може да се организира до края на лятото “, съобщи промоутърът на Джошуа Еди Хърн.

Joshua vs Pulev: Postponed with no new date, Spurs venue not certain https://t.co/fZy8t7uxO9 #boxing pic.twitter.com/jL8GD2QHXD
— (@WorldBoxingNews) April 3, 2020 Кубрат Пулев е наложителен кандидат за купата на IBF и публично бе подписан контракт за конфликта. В същото време Антъни Джошуа желае мач с Тайсън Фюри, с цел да може да сплоти всички трофеи в тежка категория.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР