Сблъсъкът между Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър по-рано този месец

...
Сблъсъкът между Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър по-рано този месец
Коментари Харесай

Нурмагомедов: UFC инсценира нападението на Макрегър над автобуса

Сблъсъкът сред Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър по-рано този месец вечно ще остане в историята на UFC като един от най-горещо предстоящите и най-обсъжданите.

Нурмагомедов не остави място за подозрение кой е по-добрият от двамата и засрами Макгрегър по метод, който не бяхме виждали до момента.

I can see blue lips...... bluueeeeee lips.....hahahaha #UFC229 pic.twitter.com/YVuWpWzejY
— Mochamad Rifky (@rifkymochamad) October 7, 2018

Още по време на конференцията след мача, на която Макгрегър въобще не се появи, Хабиб съобщи, че не вижда за какво всички го атакуват за експлоадирането му и скачането в публиката, поради нетолкова отдавнашните действия на Макгрегър.

 Защо Конър Макгрегър атакува рейса на Нурмагомедов
Защо Конър Макгрегър атакува рейса на Нурмагомедов

Какво е мнението на други UFC бойци

От тогава руснакът използваше всяка медийна изява, с цел да напомни на всички по какъв начин Конър атакува рейса, в който се возеше Хабиб, и нанесе контузии на други ММА състезатели.

Хабиб не пропуща да припомня, че Макгрегър месеци наред сипеше словесни нападки по отношение на религията, произхода, външността и фамилията му.

 Макгрегър отърва пандиза. Ще се бие ли с Нурмагомедов и по кое време
Кога може да се случи дуелът на Макгрегър и Нурмагомедов

Макгрегър отърва пандиза

Наскоро обаче в изявление за RT, руснакът споделя, че нападението през април, в което Макгрегър замери рейса с пазарска количка, е било инсценирано от UFC.

Хабиб споделя, че по време на случката рейсът на UFC е спрял и даже е дал обратно, с цел да има време за безчинствата на Макгрегър.

В същия ден Нурмагомедов е бил наел обособен рейс за него и екипа му, само че от UFC са го задължили да се вози самичък с останалите състезатели.

 Хабиб, Дана Уайт и Конър по време на конференцията преди UFC 229.

Хабиб, Дана Уайт и Конър по време на конференцията преди UFC 229.

" Не мога да обвиня, че UFC стои зад нападението, само че съм уверен на 70%, че е по този начин ", споделя рунакът пред RT.

Той допълня, че Макгрегър е бил съпровождан от PR eкипа си, който даже е снимал цялата преживелица.

Мелето, което избухна незабавно след края на мача в залата и по улиците на Лас Вегас, приключи с санкции за Нурмагомедов, чийто хонорар (2 млн. долара) към момента не е освободен от спортната комисия.

Хонорарът на Макгрегър (3 млн. долара) бе освободен няколко часа след мача.

 Нурмагомедов смачка Макгрегър и подпали Вегас
Как Нурмагомедов подпали Вегас

Мачът, който ще помним дълго време

Ирландецът неведнъж е бил именуван " златната кокошка " на UFC, поради облагите, които мачовете му носят на компанията на Дана Уайт, президентът на шампионата.

 Дана Уайт и Хабиб Нурмагомедов по време на конференцията преди мача с Макгрегър.

Дана Уайт и Хабиб Нурмагомедов по време на конференцията преди мача с Макгрегър.

Не бихме се изненадали, в случай че случката от април фактически е маркетингов трик, с който да се притегли още по-голяма публика за мача Нурмагомедов-Макгрегър.

На Конър обаче наподобява въобще не се впряга от мненията на Нурмагомедов, а неотдавна отнесе много смешки, поради неуместно хвърлена футболна топка, които също отигра с убеденост.

Независимо от самочувствието, което демонстрира в мрежите, Макгрегър сигурно не е в най-хубавия интервал от живота си, а купата в лека категория наподобява прекомерно недостижима за него към този миг.

 Конър Макгрегър се изложи и във футбола
Как Конър Макгрегър се изложи и във футбола

Ирландецът отново стана за смях
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР