Сблъсъкът е в близост до зърнобазата Севан“, по пътя за

...
Сблъсъкът е в близост до зърнобазата Севан“, по пътя за
Коментари Харесай

Жесток сблъсък край зърнобазата на Артур Акопян отне два човешки живота, има и пострадали

Сблъсъкът е наоколо до зърнобазата „ Севан “, по пътя за бургаския кв. Долно Езерово

Жесток конфликт сред тир , който по всяка възможност транспортира зърно, с лекотоварен автомобил Фолксваген  отне живота на най-малко двама души - излиза наяве от това, което се вижда на пътя сред кв. Долно Езерово и нефтената рафинерия в Бургас.

Трагедията се е разиграла наоколо до зърнобазата на най-големия търговец на зърно в района – Севан – на предприемача Артур Акопян. Виждат се два натрупа, единият е зад каросерията на безусловно размазания Фолксваген, а другият е отхвръкнал наоколо до канавката – на 50 метра от конфликта сред големия тежкотоварен камион и дребния бус.

Не е ясно дали има потърпевши и други жертви на този стадий.



От фактическата конюнктура може да се заключи, че остарелият микробус – тъмнозелен Фолксваген, е бил с поне двама служащи, единият, от които е бил зад кормилото. От разпръснатите в близост предмети може да се заключи, че строителни и аграрни служащи. Виждат се кирки и лопати, изпаднали от каросерията им.

Тирът на „ Севан “ е потърпевш единствено в предната част, допускаме, че вътре е цялостен със зърно – отивал е към базата, с цел да разтовари.

Очаквайте детайлности единствено във Флагман.бг

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР