Сблъсък между две коли на пътя между селата Чешнегирово и

...
Сблъсък между две коли на пътя между селата Чешнегирово и
Коментари Харесай

Челен сблъсък между две коли край Пловдив, има жертви

Сблъсък сред две коли на пътя сред селата Чешнегирово и Поповица лиши живота на двама души и рани тежко жена, оповестиха от ОДМВР-Пловдив. Сигналът е получен от полицията в 16:20 ч.

Причината евентуално е отнето преимущество

По предварителна информация челно са се сблъскали два автомобила. На място са починали водачите – мъж и жена.

 Катастрофа - ПЛОВИВ Снимка: Емил Кацаров

 

Млада жена зад кормилото изгуби ръководство над автомобила си

В сериозно положение е пътничка от едната кола, която е откарана в болница. Наложило се е интервенция и на екип от пожарната със профилирана техника.

Снимка: Емил Кацаров

Наложило се е да бъде извикан общински паяк, с цел да „ раздели “ колите

До привършване на огледа на местопроизшествието придвижването в сектора е спряно. Обходният маршрут в посока Пловдив е през Поповица – Селци – Болярци – Асеновград. Към Хасково колите се насочват през Садово – Моминско – Поповица.

 Жена обърна кола по таван на оживено кръстовище в Пловдив (СНИМКA) България 1 мин. Жена обърна кола по таван на оживено кръстовище в Пловдив (СНИМКA)  Кола се блъсна в дърво в Пловдив (СНИМКИ) България 1 мин. Кола се блъсна в дърво в Пловдив (СНИМКИ)  При опит да паркира: Жена „ приземи “ колата си върху друга (СНИМКИ И ВИДЕО) България 1 мин. При опит да паркира: Жена „ приземи “ колата си върху друга (СНИМКИ И ВИДЕО)  Жена обърна кола по таван на оживено кръстовище в Пловдив (СНИМКA) България 1 мин. Жена обърна кола по таван на оживено кръстовище в Пловдив (СНИМКA)  Кола се блъсна в дърво в Пловдив (СНИМКИ) България 1 мин. Кола се блъсна в дърво в Пловдив (СНИМКИ)  При опит да паркира: Жена „ приземи “ колата си върху друга (СНИМКИ И ВИДЕО) България 1 мин. При опит да паркира: Жена „ приземи “ колата си върху друга (СНИМКИ И ВИДЕО)
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР