Сбиване на седмокласници във Велико Търново разбуни духовете в старата

...
Сбиване на седмокласници във Велико Търново разбуни духовете в старата
Коментари Харесай

ВИДЕО с бой между седмокласници разбуни духовете в Търново

Сбиване на седмокласници във Велико Търново разбуни духовете в остарялата столица. Клипче с неприятния случай се завъртя в една от обществените групи във Фейсбук, само че по-късно бе свалено.

Ръководството на учебното заведение и специалисти от Детска педагогическа стая ревизират случая.

Сбиването сред двама седмокласници от СУ "Емилиян Станев " станало преди ден. Техен съученик записал видеоклип и го изпратил на родителите на потърпевшото момче, а татко му го разгласил във Фейсбук.

"Клипът е бил качен нощес в една великотърновска група. Качен е от таткото на едното момченце, което е потърпевшо. Той след това го е свалил по лично предпочитание. Тази заран в класа двамата педагогичен съветници влязоха да приказват с децата ", съобщи за bgonair.bg шефът на СУ "Емилиян Станев " Кина Котларска.

Днес в учебното заведение били извикани родителите на двамата седмокласници и инспектори от Детска педагогическа стая. "Все още не знаем какво тъкмо се е случило, знаем резултата, само че това, което се вижда, клипът е върхът на айсберга. Аз желая да стигнем до истината, тъй като едно дете в никакъв случай не бие инцидентно друго! ", сподели още Котларска.

Местната комисия за битка с публични прояви на малолетни и малолетни досега не е известена от учебното заведение или от родителите.

"Аз през днешния ден разбрах за този случай, до този миг не бях известена. Лично бих потърсила контакт, бих потърсила педагогическия консултант и психолога, с цел да си изясним обстановката ", съобщи секретарят на МКБПМН Христина Станчева.

От комисията споделят, че деянията на експанзия във великотърновските учебни заведения са редки, годишно се гледат до 3 възпитателни каузи.

Инспектори на Детска педагогическа стая са се самосезирали от оповестения в интернет клип и по тяхна преценка ще уведомят прокуратурата.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР