Сбъднах мечтата си, но не смятам себе си за успял

...
Сбъднах мечтата си, но не смятам себе си за успял
Коментари Харесай

Мавродиева: Сбъднах мечтата си, но не смятам себе си за успял човек

Сбъднах фантазията си, само че не считам себе си за съумял човек. Това сподели пред публицисти през днешния ден в Сливен европейската шампионка в тласкането на гюле Радослава Мавродиева, която се срещна с управлението на общината.

На 3 март Мавродиева завоюва в купата на гюле на Европейското състезание по лека атлетика в зала Глазгоу (Шотландия) с персонален връх от 19.12 метра.

“Да си първенец е огромна отговорност”, показа Мавродиева, като добави, че не е била подготвена за вниманието. Тя е била посрещната топло от приятелите и съотборниците си в Сливен. Ще продължи да тренира, готвейки са за международно състезание.

“Беше доста прочувствено състезание”, разяснява треньорът на Мавродиева Валентина Желязкова, която уточни, че е имало огромна конкуренция и напрежение до последния миг.

" Вдигнахме доста летвата, към този момент сме измежду огромните ", сподели тя.

Победата е била толкоз непредвидена, че те не са били готови и не са носили народен байрак. Получили са българския трикольор от човек от публиката. Изживяването е било неповторимо и поради успеха точно на Националния празник.

Мавродиева получи 5 000 лв. от община Сливен. Те бяха връчени от кмета Стефан Радев, който и пожела международна купа и бъдещи триумфи. Радев изрази вяра, че този триумф ще бъде подтик за повече деца от Сливен да спортуват.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР