Съзвездие от шампиони спортисти , любими артисти, певци и музиканти,

...
Съзвездие от шампиони спортисти , любими артисти, певци и музиканти,
Коментари Харесай

Звезден отбор от спортисти, артисти и музиканти се събира в първото вечерно издание на Нестле за Живей Активно!

Съзвездие от първенци спортисти, обичани актьори, артисти и музиканти, дружно с 80 от най-хубавите и дейни танцови и спортни клуба на  София се събират на 18-ти септември от 18.00 часа до среднощ за първото вечерно издание на най-мащабната самодейност за деен и здравословен метод на живот " Нестле за Живей Активно! Град 2022 ".

3 километра мини маратон и вечерен марш на четири лапи със събирателен пункт Кучешката градинка на Южен парк, поход за родители с деца с начална точка градинката пред църквата „ Св. Георги “, атрактивно шествие на две, три или четири колела със старт Княжевска градина, танцов флашмоб по Витошка и поход на бързоходци от Театър Българска Армия ще дадат старт на тазгодишната стратегия на самодейността, чиято кулминационна точка ще бъде на централната сцена пред НДК и ще продължи с „ Нощ на отворените фитнеси “ до среднощ, оповестяват уредниците.

Всяка от интензивностите ще обособи 5 разнообразни лъча, предвождани от някои от най-големите звезди на българския спорт и шоубизнес, които ще тръгнат към централната сцена на събитието пред НДК. Идеята е всеки да може да избере по какъв начин да се причисли по най-забавния за него метод - пешком, с бягане, танцувайки, с детска количка, на колело, тротинетка или скейт, самичък или в компанията на деца, другари, семейство и домашни любимци - единственото наложително изискване е да са забавлява интензивно и дружно с останалите.

Водачите на шествията към този момент загряват за старта и задават темпото с послания, заредени със състезателен хъс:

Йордан Йовчев: “Освен на халки съм бил и на кон, само че на тротинетка не съм се състезавал най-малко до момента, само че „ Нестле за Живей Активно! “ ме провокираха да го направя.  А аз  хвърлям ръкавицата към всички вас, които желаете да усетите тръпката от дейния метод на живот и ви чакам да се присъедиите към мен на тротишнетки, към Хоумлес на колела или към младия Лука Йорданов  на скейт и дружно да раздвижим София на колела. Мястото на срещата е Княжеска Градина в 18 часа. Бъдете точни! ”

Хоумлес : “Ако ви стиска и аз ви очаквам на Княжеска. После ще пея на драго сърце за всички на сцената пред НДК, само че първо ще кача адреналина, въртейки педалите, а може да покажем и по някой трик, дружно с 6-те национални шампионки от волейболен клуб “Марица ”, които дадоха обещание да са отличнички и в карането на колело. Чакаме ви! ”

Алфредо Торес: “Синоптиците ни плашат, че ще вали, само че кой усеща няколко капки вода, когато кръвта ни кипи. Знаете ли каква ще е прогнозата тази неделя вечер в София? Бурни танци, без никакъв късмет за почистване, готвене или лежане по диваните. Най-големият танцувален флаш моб под звуците на латино ритми стартира в 18 часа от ъгъла на “Витошка ” и “Солунска ”. Аз ще съм там и ви чакам да работим дружно за ханш, метаболизъм и сила, която ще влеем и на сцената пред НДК ”

Тереза Маринова: “От опит знам, че волята за победа и желанието да надскачаш личните си благоприятни условия се възпитава овреме. Затова за мен е персонална идея да работя с деца и на драго сърце чакам всички искащи родители с вашите деца да се раздвижим и забавляваме дружно тази неделя. Срещата е в градинката пред църквата “Свети Георги ”, където дружно с младежите от ЦСКА 1948 и техния амулет Арти, Поли Генова, Вики от Мастило и професионални аниматори з деца сме ви подготвили доста дейни игри, изненади и, несъмнено, награди. За да може децата да усетят удоволствието от придвижването. Направете им този подарък, който е инвестиция в тяхното здраве! ”

Екатерина Дафовска: “ Приятели, ще изстрелвам напряко, а знаете, че съм точна, изключително когато сме дружно с Евгени Иванов -Пушката и мерника ни става два пъти по-точен - не се поддавайте на мързел, ставайте от диваните и идвайте в 19 часа в градинката пред “Кристал ” да създадем дружно заветните за положителното ни здраве и въодушевление 10 000 крачки. Ще бъде същинско зрелище, тъй като ще сме в компанията и на актьорите от театъра на Армията, които ще гастролират като пешеходци до сцената пред НДК,  съпровождани от оркестър духова музика. Там ще се включим в  танцови дуели, спортни демонстрации, дейни провокации, музикални осъществявания и ще бъдем дружно в първото вечерно издание на “Нестле за Живей Активно!Град 2022. Чакам ви!

Милица Мирчева: „ Поемането на риск е част от триумфа. И то, както всичко отанало, може да се тренира. Затова ви провокирам да се престрашите на 18-ти септември и да дойдете в Кучешката градина на Южния парк, с цел да създадем дружно мини вечерен маратон 3 км. Уверявам ви, че бягането е занимателно и надалеч не е единствено за експерти.  А и ще тичаме с благотворителна цел - за всяка пробягана от нас крачка Purina ще подарява храна на приюти за бездомни животни, тъй че напъните от нас, премията - за тях. Чакам ви на старта и помнете – единствено първата крачка е сложна!

Играта: Игра ми е да се разкършим! Затова очаквам всички двуноги и четириноги на 18-ти септември в 18 часа в Кучешката градина, дружно за марш на четири лапи. Преди да стигнем до НДК, вашите любимци ще се забавляват със специфични провокации, проведени от професионалния треньор на кучета Асен Аролски, а ние ще играем, както си знаем. Важното е да стигнем до сцената на НДК преди 20 часа, че мен ме чака водене онлайн на доста дейна стратегия със спортни демонстрации онлайн на бойни изксуства, тренировки на футболна врата, мажоретки, танцови дуели, хора и ръченици, духова музика, огнено шоу. Няма да ви описвам всичко, само че вярвайте ми Играта ще е яка.

Намерете програмата на събитието във   и на  .

Мениджър Нюз е медиен сътрудник на инициативата
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР