Съзнателно или не разделям живота си на два етапа -

...
Съзнателно или не разделям живота си на два етапа -
Коментари Харесай

Трагедия: К-19 съсипа Дивна, вирусът уби дядо й, а тя...

Съзнателно или не деля живота си на два стадия - преди и след злополуката. Вече съм доста друга. Припомних си значими полезности по фундаментален метод. Това беше потребно събитие за мен.

Това съобщи в ефира на Нова тв пред Мон Дьо певицата Дивна 3 години след злополуката, при която тя бе зад кормилото, а най-хубавата й другарка - моделът Кристин Илиева, оцеля по знамение.

"Времето не лекува. Лекуват всички неща, които се случват във времето. Лекува ме това да видя Криси цялостна с живот. Тя тогава и в този момент е мой пътеводен знак, който ми демонстрира какво е да се бориш за живота да го обичаш и да го живееш. Най-големият урок бе безграничната обич и примирение ", споделя тя.

"Самообвинението не стопира. Има дни, в които се усещам добре, а в други получавам паник офанзиви, примерно след огромен трафик. Наскоро получих такава, не можех да вдишвам и да поема въздух близо час ", признава Дивна.

"Отношенията ни с Криси са доста здравословни. Няма тежест на това общоприетоо другарство да чакаме нещо. Ние сме свързани на духовно равнище. Винаги ще бъдем свързани по този метод ", счита тя.

"Не мога да си простя болката, която изпитахме всички поради злополуката. Ние двете, моето и нейното семейство ", признава 23-годишната певица.

"Научих се след злополуката да обичам живота. Тогава бях на края на света. Всеки обаче в даден миг от живота си се е почувствал загубен, неподобаващ и като че ли съществуването му няма смисъл. Това беше моят ", сподели тя.

"Трябва да приемем човешкото в себе си, да се научим да обичаме ", счита тя.

Певицата е изгубила дядо си. Той е умрял от ковид. Не е имал съпътстващи болести.

"Беше в болница поради проблем с язвата си и там се разболя. Получи затруднения от вируса ", спомня си Дивна и прибавя:

"Един ден просто пратих смс на майка ми и й споделих, че съгласно мен най-лошото е минало. По-късно денем ни се обадиха, че той е умрял ", сподели певицата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР