Съзнанието му е прекалено замъглено от предстоящата перспектива, за да

...
Съзнанието му е прекалено замъглено от предстоящата перспектива, за да
Коментари Харесай

Ето за какво си мисли той, преди да му направиш орална любов (18+)

Съзнанието му е прекомерно замъглено от идната вероятност, с цел да успее да сметне две и две. За сметка на това в мозъка му стартират да се въртят някои малко по-елементарни мисли, написа Космополитън бг. Ето някои то тях:

1. „ Сега ще получа свирка. Това е най-страхотния ден в живота ми “.

Това е първата и съществена мисъл, зараждаща се в мъжкия мозък. Макар да не изкаже мислите си посредством думи, те се въртят към това какъв брой прекрасен ден е днешният, по какъв начин животът се изпълва със смисъл и по какъв начин... напълно скоро ще получи оргазъм.

И това е забавно - непредвидените резултати на оргазма! Четете още забавни вести и потребни препоръки за вашето здраве на най-полезния уебсайт Zdrave.to

2. „ За мое наслаждение ли го прави или това ще докара до секс “?

Това е значима информация, която той би желал да разбере, само че в случай че попита непосредствено, ще скапе момента. Все отново, значимо е да уточните какво се случва. Ако не го извършите, това ще докара до две еднообразно неуместни обстановки. Първо, той ще свърши върху теб, а през това време ти си желала... х, да вършиме секс и оставаш разочарована. Второ, ти в действителност в действителност искаш да го докараш до оргазъм, само че той желае секс и най-после ти оставаш с изтръпнала челюст и възприятие на проваляне.

3. „ Кога за последно съм се бръснал? “

Ако не е поддържал интимната си зона от известно време, допустимо е да се уплаши или най-малко да изпита стеснение. Същият този боязън, който изпитва, когато професорът или шефът му го питат за работа, която не е приключил. Или неудобството, което изпитва, когато му дойдат непредвидени посетители, а той не е почистил жилището. Така де, те отново ще останат и ще си изкарат добре, само че ти знаеш, че си можел да се постараеш повече. Ако топките му са космати и недай Боже, потни, може скоро да не ги посетиш (искаме да кажем, да сложиш пениса в устата си).

4. „ Трябва ли да си издухам носа? “

Тази мисъл може в никакъв случай да не мине през съзнанието му, само че в случай че се случи, тя ще остане закотвена там от самото начало. Дали не виждаш чак навътре в носа му от ситуацията, в което си? Оралната обич слага мъжа в най-уязвимото му положение и освен заради обстоятелството, че пенисът му е на милиметри от зъбите ти.

5. „ Трябва ли да си събуя чорапите? “

Честно, какъв е етикетът в сходни случаи? Вероятно, най-добре е да си смъкна панталоните напълно, само че какво се случва с чорапите? От друга страна, на него му се коства загуба на време да се навежда чак до долу, с цел да ги махне.

6. „ Как би трябвало да застана – прав, седнал или лежащ? “

Това също е значим въпрос, изключително що се отнася до заобикалящата ви конюнктура. Свирка, която се случва в спалнята, най-добре да бъде изпълнена в легнало състояние от негова страна, само че в случай че сте в горта, да вземем за пример, по-удачно би било той да остане прав.

7. „ Къде искаш да свърша? “

Още един образец, при който разпоредбите би трябвало да бъдат конкретизирани по-рано. Въпреки това, в множеството случаи не се случва предварителна спогодба по наболелия въпрос. Почти няма двойка, която първоначално да организира образован диалог по въпроса „ къде да отиде спермата по време на оргазъм “. „ Да, скъпи, гледай да не я насочиш към косата ми “. „ Разбира се, блага, ще се целя в гърдите ти “. Никой не организира подобен разговор. Вместо това, той изкрещява някакви нечленоразделни предупредителни звуци, 10 секунди преди края и всичко приключва изненадващо.

8. „ Защо пресилвам с разбора на идната свирка толкоз доста? “

Това е невротично държание, което той би трябвало да спре на секундата и да стартира да се любува на протичащото се.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР