Създайте своя емоционална и запомняща се история.EA и DICE публикуваха

...
Създайте своя емоционална и запомняща се история.EA и DICE публикуваха
Коментари Харесай

Ново видео към Battlefield V представя War Stories и другите достойнствата на новата игра

Създайте своя прочувствена и запаметяваща се история.
EA и DICE разгласиха ново видео към Battlefield V, идната игра от известната поредност. В него може да видите множеството нови неща, които ще ви сервира играта спрямо предходни нейни издания – значимостта на отборната игра и новите оръжия, режими, визия, военни истории.

За страдание, на една от обичаните на мнозина характерности – War Stories – бива отделено прекомерно малко внимание, само че най-малко разбираме имената им.


Общо пет ще са военните истории. Вече беше разкрита Nordlys, в която влизате в ролята на млада норвежка, която е решила да даде живота за родината си. Under No Flag ще изпита уменията ви зад вражеските линии, до момента в който Under No Flag ще ви води към Северна Африка и ще ви срещне с британец, наказан за закононарушение на Острова. Prologue, The Last Tiger и Tirailleur са имената на другите истории.

Видеото ни дава взор също по този начин и над упования Battle Royale режим, който тук се споделя Firestorm и изправя 16 тима, формирани от по четирима души, един против различен.

Благодарение на системата Fortification пък ще може да съграждате отначало към този момент разрушени фортификационни уреди по време на самата борба. Ще може да поставяте на избраните за това места торби с пясък, разнообразни клопки и тел.

И не на последно място, бива отделено внимание на безплатното наличие, което ще излезе след началото на играта. Както знаете, DICE и EA взеха решение да изоставят модела на платени DLC пакети и всичко, което ще излезе след 20.11, когато излиза новия Battlefield, ще е гратис. В съответния случай, първият подобен пакет носи името The Fall of Europe и ще ви донесе нови оръжия, задачи и всевъзможни провокации, с цел да направи удоволствието ви от играта още по-пълно.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР