Създаването на диорама е творчески процес, който увлича много и

...
Създаването на диорама е творчески процес, който увлича много и
Коментари Харесай

Да създадеш вулкан, океан и каквото си поискаш

Създаването на диорама е креативен развой, който увлича доста и е измежду много приятните способи за релаксиране, само че носи и доста други изгоди. Говоря за правенето на умалени модели на местности, феномени или събития – наслаждение, което е двойно, в случай че е споделено.

Терапия

Този прийом се употребява в арт лечението като част от работата с групи, само че може да се слага и като самостоятелна задача. Докато твори, индивидът може да следи и изследва самичък значими асоциативни връзки.

Тъй като по-често диорамата е колективен план, посредством занимателната игра всеки участник може да стане част от общо цяло, да построява взаимоотношения и да взаимодейства по време на работата в групата.

Снимка: Guliver / iStock

Работа в екип

Това е подобаващ метод за проучване на стилове на държание, водачество, умения за вграждане и съдействие, най-общо казано – умения за работа в екип. В самостоятелно разработваните диорами планът може да е път към сполучливото разрешаване на вътрешни спорове, неефективни взаимоотношения и други проблематични обстановки.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР